90+7'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim kent FC Pohang Steelers een inworp toe op de helft van Ulsan Hyundai FC.
90+7'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ulsan Munsustadion.
90+6'
Inworp voor Ulsan Hyundai FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ulsan.
90+5'
Vrije trap in Ulsan Munsustadion. Op de helft van FC Pohang Steelers mag Ulsan Hyundai FC een vrije trap nemen.
90+5'
Doeltrap voor Ulsan Hyundai FC in Ulsan Munsustadion.
90+4'
Ulsan Hyundai FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hee-Gon Kim in Ulsan.
90+3'
Het voorbereidende werk werd verricht door Jong-woo Kim.
90+3'
Doelpunt! De uitploeg verkleint de achterstand tot 5-4 via een doelpunt van Lee Tae-seok.
90+2'
Inworp voor FC Pohang Steelers op de helft van Ulsan Hyundai FC.
90+2'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim geeft Ulsan Hyundai FC een doeltrap.
90+1'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ulsan Munsustadion.
90+1'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Ataru Esaka.
90'
Jeong-won Eo brengt de uitploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 5-3!
89'
Inworp FC Pohang Steelers. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Ataru Esaka deed het voorbereidende werk.
88'
De thuisploeg loopt uit naar een comfortabele 5-2 voorsprong door een doelpunt met het hoofd van Young-gwon Kim.
88'
Ulsan Hyundai FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Myung-jae Lee in Ulsan Munsustadion.
86'
Inworp Ulsan Hyundai FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Inworp op de eigen helft voor FC Pohang Steelers.
85'
Inworp voor FC Pohang Steelers in Ulsan Munsustadion op de eigen helft.
84'
De assist kwam van Seong-jun Jo.
84'
Jorge Luiz Barbosa Teixeira scoort en verkleint de achterstand tot 4-2 in Ulsan Munsustadion.
83'
Ulsan Wondujae (Ulsan Hyundai FC) krijgt geel van scheidsrechter Hee-Gon Kim in Ulsan Munsustadion en moet oppassen.
83'
Bij FC Pohang Steelers komt Seong-jun Jo er in. Hij vervangt Yunsang Hong.
83'
Trainer Pan-Gon Kim gebruikt zijn vijfde wissel. Seung-beom Ko wordt door Ulsan Wondujae vervangen bij de thuisploeg.
82'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Ulsan.
82'
Ulsan Hyundai FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hee-Gon Kim op de helft van FC Pohang Steelers.
81'
Wissel in Ulsan: Chung-yong Lee vervangt Gustav Ludwigson bij Ulsan Hyundai FC.
80'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim geeft FC Pohang Steelers een vrije trap op de eigen helft.
79'
Ulsan Hyundai FC loopt uit naar een comfortabele 4-1 voorsprong dankzij Gustav Ludwigson.
79'
79'
De scherpte ontbreekt bij Um Wonsang (Ulsan Hyundai FC). Zijn poging mist doel in Ulsan.
77'
In Ulsan Munsustadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Inworp voor Ulsan Hyundai FC in de buurt van het vijandige doel in Ulsan Munsustadion.
76'
Ulsan Hyundai FC schiet tussen de palen, maar Yago Cariello ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Ulsan.
75'
De vierde wissel van FC Pohang Steelers. Hyeon-je Kang komt erin voor Sung-Dong Baek in Ulsan Munsustadion.
75'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ulsan.
75'
75'
Scheidsrechter Hee-Gon Kim geeft een inworp aan Ulsan Hyundai FC op de eigen helft in Ulsan Munsustadion.
74'
Myung-jae Lee neemt de door scheidsrechter Hee-Gon Kim gegeven hoekschop voor Ulsan Hyundai FC in Ulsan.