90+9'
Doeltrap voor Jeonbuk Hyundai Motors FC in Suwon Civic Stadium.
90+8'
Vrije trap in Suwon Civic Stadium. Op de helft van Jeonbuk Hyundai Motors FC mag Suwon City een vrije trap nemen.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Suwon City.
90+7'
Buitenspel van de uitploeg.
90+6'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Suwon.
90+5'
Seung-Woo Lee deed het voorbereidende werk.
90+5'
De uitploeg zit op rozen als Hernandes Rodrigues da Silva de score uitbouwt naar 0-6 in Suwon Civic Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Hyun Jae Choi geeft Suwon City een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Hyun Jae Choi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Suwon.
90+2'
Het voorbereidende werk werd verricht door Hernandes Rodrigues da Silva.
90+2'
Doelpunt! Seung-Woo Lee breidt de voorsprong uit. Jeonbuk Hyundai Motors FC leidt met 0-5.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Jeonbuk Hyundai Motors FC mag een doeltrap nemen.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Suwon.
88'
Jeonbuk Hyundai Motors FC brengt Chang-Hoon Kwon in de plaats van Andrigo Oliveira de Araujo.
87'
De voorzet kwam van Andrigo Oliveira de Araujo.
87'
Jeonbuk Hyundai Motors FC bouwt zijn voorsprong in Suwon uit tot 0-4 dankzij een doelpunt van Se-jin Jeon.
87'
Inworp voor Suwon City op de helft van Jeonbuk Hyundai Motors FC.
86'
Jeonbuk Hyundai Motors FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hyun Jae Choi op de helft van Suwon City.
86'
Jeonbuk Hyundai Motors FC krijgt van scheidsrechter Hyun Jae Choi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Suwon City mag een doeltrap nemen.
85'
Een doelpoging van Seung-Woo Lee (Jeonbuk Hyundai Motors FC) mist scherpte.
84'
Scheidsrechter Hyun Jae Choi geeft Suwon City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jeonbuk Hyundai Motors FC.
84'
Inworp voor Suwon City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Suwon.
82'
Vrije trap voor Jeonbuk Hyundai Motors FC op de helft van Suwon City.
80'
Scheidsrechter Hyun Jae Choi geeft een inworp aan Suwon City op de eigen helft in Suwon Civic Stadium.
80'
Joo-Yeop Kim vervangt Seung-won Jeong bij de thuisploeg.
79'
79'
Suwon City mag een hoekschop nemen vanaf links via Seung-won Jeong in Suwon Civic Stadium.
78'
Suwon City krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hyun Jae Choi in Suwon.
78'
De uitploeg wisselt Nana Boateng voor Kim Jin-gyu.
78'
De derde wissel van Jeonbuk Hyundai Motors FC. Hernandes Rodrigues da Silva komt erin voor Min-kyu Song in Suwon Civic Stadium.
75'
In Suwon Civic Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
Scheidsrechter Hyun Jae Choi geeft Suwon City een doeltrap.
74'
Arbiter Hyun Jae Choi kent een vrije trap toe aan Jeonbuk Hyundai Motors FC op de eigen helft.
73'
Inworp Suwon City. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jeonbuk Hyundai Motors FC in Suwon.
70'
De assist kwam van Seung-Woo Lee.
70'
Doelpunt! Jeonbuk Hyundai Motors FC breidt de voorsprong tot 0-3 uit via Andrigo Oliveira de Araujo.
70'
Suwon City heeft Young-woo Jang gewisseld. Kim Tae-han neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kim Eun-Jung.