90+3'
Tweede geel en dus rood voor Kyung-ho Roh. Suwon City moet verder met een man minder.
90+3'
Arbiter Kim Daeyong kent een vrije trap toe aan Jeju United FC op de eigen helft.
90+1'
Door een doelpunt van Seung-won Jeong loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 5-0 in Suwon.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Suwon.
90+1'
In Suwon krijgt Jeju United FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Jeju United FC krijgt van scheidsrechter Kim Daeyong op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft Jeju United FC een doeltrap.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Suwon City mag een doeltrap nemen.
88'
Doelpunt! Ha Jung-woo breidt de voorsprong uit. Suwon City leidt met 4-0.
87'
Kyung-ho Roh (Suwon City) krijgt geel van scheidsrechter Kim Daeyong in Suwon Civic Stadium en moet oppassen.
87'
85'
Vrije trap voor Suwon City op de helft van Jeju United FC.
84'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft Jeju United FC een vrije trap op de eigen helft.
84'
Bit-garam Yoon neemt de door scheidsrechter Kim Daeyong gegeven hoekschop voor Suwon City in Suwon.
83'
Vanaf links mag Seung-won Jeong een hoekschop nemen voor Suwon City in Suwon Civic Stadium.
82'
Scheidsrechter Kim Daeyong kent Suwon City een inworp toe op de helft van Jeju United FC.
82'
Inworp voor Suwon City op de helft van Jeju United FC.
80'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Suwon Civic Stadium.
79'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft Jeju United FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Suwon City.
78'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Song Ju-Hun (Jeju United FC).
77'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
76'
Jeju United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kim Daeyong op de helft van Suwon City.
75'
Doeltrap voor Jeju United FC in Suwon Civic Stadium.
75'
Jeju United FC moet opletten als Suwon City van scheidsrechter Kim Daeyong een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
Inworp op de eigen helft voor Jeju United FC.
75'
Inworp Jeju United FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Suwon City krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kim Daeyong op de helft van Jeju United FC.
74'
74'
Wissel in Suwon: Kyo-won Han vervangt Anderson Oliveira bij Suwon City.
74'
Suwon City brengt Ha Jung-woo in de plaats van Ji Dong Won.
72'
Jeju United FC is weer compleet nu Song Ju-Hun weer terug het veld in mag.
71'
Scheidsrechter Kim Daeyong legt de wedstrijd even stil om Song Ju-Hun (Jeju United FC) aan een blessure te laten behandelen in Suwon.
70'
70'
Jeju United FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kim Daeyong in Suwon.
69'
Scheidsrechter Kim Daeyong kent een vrije trap toe aan Jeju United FC, te nemen op de helft van Suwon City.
68'
Vrije trap in Suwon Civic Stadium. Op de helft van Suwon City mag Jeju United FC een vrije trap nemen.