90+8'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Jeju United FC een doeltrap.
90+8'
Gimcheon Sangmu FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jong Hyeok Kim in Seogwipo.
90+8'
Gimcheon Sangmu FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Dong-kyeong Lee in Jeju World Cup Stadium.
90+7'
Inworp voor Jeju United FC op de helft van Gimcheon Sangmu FC.
90+6'
Gimcheon Sangmu FC krijgt van scheidsrechter Jong Hyeok Kim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Seogwipo.
90+4'
Jeju United FC moet opletten als Gimcheon Sangmu FC van scheidsrechter Jong Hyeok Kim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Gimcheon Sangmu FC een doeltrap.
90+2'
Gele kaart in Seogwipo: Gi-yun Choi (Gimcheon Sangmu FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Jong Hyeok Kim.
90+2'
Inworp voor Jeju United FC in de buurt van het vijandige doel in Jeju World Cup Stadium.
90+1'
Inworp voor Jeju United FC in Jeju World Cup Stadium op de eigen helft.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jeju World Cup Stadium.
89'
87'
Arbiter Jong Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Jeju United FC op de eigen helft.
86'
De vijfde wissel van Gimcheon Sangmu FC. Hyun-taek Cho komt erin voor Su-il Park in Jeju World Cup Stadium.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Jeju United FC mag een doeltrap nemen.
85'
Wissel in Seogwipo: Park Ju-yeong vervangt Kaina Yoshio bij Jeju United FC.
85'
Jeju United FC gebruikt de vierde wissel. Jeon Seong-jin vervangt Tae-hwan Kim.
84'
Jeju United FC krijgt van scheidsrechter Jong Hyeok Kim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
In Jeju World Cup Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Inworp op de eigen helft voor Jeju United FC.
81'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft een inworp aan Jeju United FC op de eigen helft in Jeju World Cup Stadium.
79'
Italo Moreira Barcelos (Jeju United FC) krijgt geel van scheidsrechter Jong Hyeok Kim in Jeju World Cup Stadium en moet oppassen.
79'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jeju World Cup Stadium.
79'
Eerste gele kaart voor Woon Jeong (Jeju United FC) in Seogwipo.
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jeju United FC in Seogwipo.
77'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jeju World Cup Stadium.
77'
Doeltrap voor Jeju United FC in Jeju World Cup Stadium.
76'
Arbiter Jong Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Gimcheon Sangmu FC op de eigen helft.
75'
75'
Vanaf rechts mag Su-il Park een hoekschop nemen voor Gimcheon Sangmu FC in Jeju World Cup Stadium.
75'
74'
Trainer Hak-Beom Kim gebruikt zijn derde wissel. Jin-su Seo wordt door Chang-woo Rim vervangen bij de thuisploeg.
74'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Gimcheon Sangmu FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jeju United FC.
73'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Gimcheon Sangmu FC een vrije trap op de eigen helft.
73'
Gele kaart. Tae-hyeon Ahn (Jeju United FC) gaat op de bon.
72'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Seogwipo.
70'
Inworp voor Gimcheon Sangmu FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Seogwipo.