Arbiter Go Hyeong-jin kent een vrije trap toe aan Gwangju FC op de eigen helft.
Jorge Luiz Barbosa Teixeira (FC Pohang Steelers) ziet zijn kopbal niet in het doel van Gwangju FC belanden.
Inworp op de eigen helft voor FC Pohang Steelers.
90+4'
Inworp voor Gwangju FC in Gwangju Football Stadium op de eigen helft.
90+4'
FC Pohang Steelers krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Go Hyeong-jin in Gwangju.
90+3'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Inworp FC Pohang Steelers. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
De vijfde wissel van Gwangju FC. Byeon Jun-soo komt erin voor Min-ki Lee in Gwangju Football Stadium.
90+2'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin geeft Gwangju FC een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin kent FC Pohang Steelers een inworp toe op de helft van Gwangju FC.
90'
De voorzet kwam van Jorge Luiz Barbosa Teixeira.
90'
Doelpunt! FC Pohang Steelers brengt het verschil terug tot 2-1 via Wanderson Carvalho Oliveira.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gwangju.
88'
88'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin geeft een inworp aan FC Pohang Steelers op de eigen helft in Gwangju Football Stadium.
87'
FC Pohang Steelers krijgt van scheidsrechter Go Hyeong-jin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Gabriel Henrique de Souza de Oliveira gaat in het boekje van de scheidsrechter.
87'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin kent Gwangju FC een inworp toe op de helft van FC Pohang Steelers.
85'
FC Pohang Steelers moet uitkijken als Gwangju FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Gwangju Football Stadium.
84'
83'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin geeft een inworp aan Gwangju FC op de eigen helft in Gwangju Football Stadium.
82'
In Gwangju krijgt FC Pohang Steelers op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Gwangju Football Stadium ziet hoe Min-ki Lee op doel schiet, maar niet scoort voor Gwangju FC.
81'
Inworp voor FC Pohang Steelers in de buurt van het vijandige doel in Gwangju Football Stadium.
81'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gwangju Football Stadium.
80'
Bij Gwangju FC komt Park Taejun er in. Hij vervangt Kang-hyeon Lee.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Gwangju FC mag een doeltrap nemen.
79'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gwangju.
78'
Gwangju FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Go Hyeong-jin op de helft van FC Pohang Steelers.
78'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gwangju.
77'
76'
FC Pohang Steelers heeft Yunsang Hong gewisseld. Lee Tae-seok neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Park Tae-Ha.
75'
Inworp voor FC Pohang Steelers in Gwangju Football Stadium op de eigen helft.
74'
FC Pohang Steelers mag een hoekschop nemen vanaf links via Jong-woo Kim in Gwangju Football Stadium.
72'
Het voorbereidende werk werd verricht door Han-gil Kim.
72'
Doelpunt! Kyoung-rok Choi breidt de voorsprong uit. Gwangju FC leidt met 2-0.
70'
Han-gil Kim schiet op doel maar scoort niet voor Gwangju FC.
69'
In Gwangju Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68'
Vrije trap voor Gwangju FC op de helft van FC Pohang Steelers.
68'
Inworp Gwangju FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.