Inworp voor Daejeon Citizen FC op de helft van Gimcheon Sangmu FC.
Scheidsrechter Go Hyeong-jin geeft Gimcheon Sangmu FC een doeltrap.
In-gyun Kim mist het doel en scoort niet voor Daejeon Citizen FC.
90+5'
Doeltrap voor Daejeon Citizen FC in Gimcheon Stadium.
90+4'
Gimcheon Sangmu FC moet opletten als Daejeon Citizen FC van scheidsrechter Go Hyeong-jin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gimcheon.
90+3'
Een doelpoging van Vladislavs Gutkovskis (Daejeon Citizen FC) mist scherpte.
90+3'
In Gimcheon krijgt Daejeon Citizen FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
De thuisploeg vervangt Kang Hyun Yoo door Chan Kim.
90+2'
Buitenspel Daejeon Citizen FC. Scheidsrechter Go Hyeong-jin fluit de uitploeg terug in Gimcheon Stadium.
90+1'
De assist kwam van Jae-woo Kim.
90+1'
Daejeon Citizen FC komt in Gimcheon langszij dankzij een kopbal van Kim Hyunwoo. 2-2 !
89'
Daejeon Citizen FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Go Hyeong-jin op de helft van Gimcheon Sangmu FC.
89'
Deok-geun Lim vervangt Lee Sang-min bij de uitploeg.
89'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Bij Daejeon Citizen FC komt Yun Do young er in. Hij vervangt Masatoshi Ishida.
85'
In Gimcheon Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Daejeon Citizen FC mag een doeltrap nemen.
84'
84'
De poging van Sung Ung Mang (Gimcheon Sangmu FC) mist doel in Gimcheon Stadium.
83'
Gele kaart in Gimcheon: Mo Jae-hyeon (Gimcheon Sangmu FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Go Hyeong-jin.
83'
Vrije trap in Gimcheon Stadium. Op de helft van Gimcheon Sangmu FC mag Daejeon Citizen FC een vrije trap nemen.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gimcheon.
80'
Vrije trap voor Daejeon Citizen FC op de helft van Gimcheon Sangmu FC.
79'
Inworp voor Gimcheon Sangmu FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gimcheon.
79'
Daejeon Citizen FC moet opletten als Gimcheon Sangmu FC van scheidsrechter Go Hyeong-jin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gimcheon Stadium.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Gimcheon Sangmu FC mag een doeltrap nemen.
76'
73'
Wissel in Gimcheon: Sung Ung Mang vervangt Dong-kyeong Lee bij Gimcheon Sangmu FC.
73'
Bij Gimcheon Sangmu FC komt Gi-yun Choi er in. Hij vervangt Dae-won Kim.
73'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin kent Daejeon Citizen FC een inworp toe op de helft van Gimcheon Sangmu FC.
72'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gimcheon.
71'
Seung-wook Park maakt een eigen doelpunt in Gimcheon Stadium en helpt Daejeon Citizen FC aan de 2-1.
71'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin geeft Daejeon Citizen FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gimcheon Sangmu FC.
69'
Scheidsrechter Go Hyeong-jin toont Dong-kyeong Lee (Gimcheon Sangmu FC) de gele kaart.