90+6'
Gangwon FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Woo-sung Kim in Seoul.
90+4'
Scheidsrechter Woo-sung Kim toont Irfan Hadzic (Gangwon FC) de gele kaart.
90+3'
Kang-gook Kim neemt de door scheidsrechter Woo-sung Kim gegeven hoekschop voor Gangwon FC in Seoul.
90+2'
Shin Min-ha vervangt Cho Jin-hyuk bij de uitploeg.
90+2'
Gangwon FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Kang-gook Kim in World Cup Stadium.
90+1'
Jae-moon Ryu (FC Seoul) krijgt een eerste gele kaart.
89'
In World Cup Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Scheidsrechter Woo-sung Kim geeft een inworp aan Gangwon FC op de eigen helft in World Cup Stadium.
87'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Seoul.
86'
De vijfde wissel van FC Seoul. Lee Sang-min komt erin voor Seung-mo Lee in World Cup Stadium.
86'
Inworp voor FC Seoul in de buurt van het vijandige doel in World Cup Stadium.
85'
Scheidsrechter Woo-sung Kim geeft Gangwon FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Seoul.
83'
FC Seoul schiet tussen de palen, maar Willyan da Silva Barbosa ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
82'
Scheidsrechter Woo-sung Kim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Vrije trap voor FC Seoul op de helft van Gangwon FC.
80'
Doeltrap voor FC Seoul in World Cup Stadium.
80'
Kans voor Gangwon FC in World Cup Stadium! De kopbal van Franko Kovacevic mist het doel.
80'
Vanaf links mag Kang-gook Kim een hoekschop nemen voor Gangwon FC in World Cup Stadium.
79'
FC Seoul moet opletten als Gangwon FC van scheidsrechter Woo-sung Kim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79'
78'
Inworp voor Gangwon FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Seoul.
77'
FC Seoul heeft Lucas Rodrigues gewisseld. Willyan da Silva Barbosa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gi Dong Kim.
77'
Scheidsrechter Woo-sung Kim geeft een gele kaart aan Choi Jun (FC Seoul).
77'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Woo-sung Kim een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Seoul.
76'
Arbiter Woo-sung Kim kent een vrije trap toe aan FC Seoul op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Woo-sung Kim kent Gangwon FC een inworp toe op de helft van FC Seoul.
72'
In World Cup Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
Lucas Rodrigues neemt de door scheidsrechter Woo-sung Kim gegeven hoekschop voor FC Seoul in Seoul.
71'
Trainer Jung-Hwan Yoon (Gangwon FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Yang Min-hyeok door Irfan Hadzic.
71'
Gangwon FC brengt Kang-gook Kim in de plaats van Kim Dong-hyeon.
69'
Scheidsrechter Woo-sung Kim geeft Gangwon FC een doeltrap.
68'
Trainer Gi Dong Kim gebruikt zijn derde wissel. Jong-gyu Yoon wordt door Jae-moon Ryu vervangen bij de thuisploeg.
68'
De thuisploeg wisselt Jesse Lingard voor Seong-jin Kang.
68'
Hoekschop voor FC Seoul in World Cup Stadium. Jesse Lingard neemt deze vanaf rechts.
66'
Inworp voor Gangwon FC in World Cup Stadium op de eigen helft.
65'
Inworp voor Gangwon FC op de helft van FC Seoul.
65'
Hyeon-mu Kang (FC Seoul) krijgt geel van scheidsrechter Woo-sung Kim in World Cup Stadium en moet oppassen.