90+6'
Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Ecuador mag Zuid-Korea een vrije trap nemen.
90+6'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft Zuid-Korea een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Ecuador mag een doeltrap nemen.
90+3'
Kans voor Zuid-Korea in Estadio Unico Madre De Ciudades! De kopbal van Lee Youngjun mist het doel.
90+2'
Zuid-Korea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation in Santiago del Estero.
90+1'
In Santiago del Estero krijgt Zuid-Korea op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Doeltrap voor Zuid-Korea in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90'
In Santiago del Estero kopt Madison Ariel Mina Ibarra (Ecuador) de bal, maar mist doel.
89'
Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Ecuador op de eigen helft.
89'
Zuid-Korea mag een hoekschop nemen vanaf Links via Seong-jin Kang in Estadio Unico Madre De Ciudades.
88'
Lee Youngjun (Zuid-Korea) ziet zijn kopbal niet in het doel van Ecuador belanden.
88'
Vrije trap voor Zuid-Korea op de helft van Ecuador.
87'
Ecuador schiet tussen de palen, maar Ray Paez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
87'
Ecuador krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Zuid-Korea.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zuid-Korea in Santiago del Estero.
84'
Doelpunt! Sebastian Gonzalez Baquero verkleint de achterstand tot 2-3.
84'
Vanaf Links mag Ray Paez een hoekschop nemen voor Ecuador in Estadio Unico Madre De Ciudades.
83'
In Santiago del Estero krijgt Ecuador op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
82'
Zuid-Korea brengt Bae Seo-joon in de plaats van Ye-hoon Choi.
82'
De vierde wissel van Zuid-Korea. Cho Young-kwang komt erin voor Bae Joon-ho in Estadio Unico Madre De Ciudades.
81'
Zuid-Korea krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Vrije trap voor Ecuador op de helft van Zuid-Korea.
80'
79'
Ray Paez neemt de door scheidsrechter Oshane Nation gegeven hoekschop voor Ecuador in Santiago del Estero.
78'
Inworp voor Ecuador op de helft van Zuid-Korea.
77'
Ecuador heeft Maiky De La Cruz gewisseld. Madison Ariel Mina Ibarra neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Miguel Bravo.
77'
77'
Ray Paez (Ecuador) krijgt geel.
76'
Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Ecuador.
75'
74'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft Ecuador een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zuid-Korea.
73'
Zuid-Korea moet opletten als Ecuador van scheidsrechter Oshane Nation een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
72'
72'
Poging met het hoofd van Alan Steve Minda Garcia (Ecuador), maar hij mist het doel.
71'
71'
Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Zuid-Korea mag Ecuador een vrije trap nemen.