90+9'
Inworp voor Nieuw-Zeeland op de helft van Oezbekistan.
90+9'
Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Oezbekistan mag Nieuw-Zeeland een vrije trap nemen.
90+9'
Nieuw-Zeeland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Oezbekistan.
90+8'
In Santiago del Estero krijgt Nieuw-Zeeland op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+8'
Oezbekistan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation in Santiago del Estero.
90+7'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Oezbekistan in Santiago del Estero.
90+6'
Scheidsrechter Oshane Nation kent Oezbekistan een inworp toe op de helft van Nieuw-Zeeland.
90+5'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft Nieuw-Zeeland een doeltrap.
90+5'
Oezbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Oshane Nation op de helft van Nieuw-Zeeland.
90+4'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft Oezbekistan een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Oezbekistan mag een doeltrap nemen.
90+3'
De voorzet kwam van Zafarmurod Abdirakhmatov.
90+3'
Sherzod Esanov kopt de bal namens Oezbekistan in het vijandige doel. De stand is weer gelijk: 2-2.
90+3'
Inworp voor Oezbekistan in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90+2'
In Santiago del Estero krijgt Oezbekistan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
90+1'
Scheidsrechter Oshane Nation geeft een inworp aan Oezbekistan op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90+1'
Oezbekistan brengt Akramov Shakhzod in de plaats van Kholdorkhonov Pulatkhuja.
90+1'
Oezbekistan moet opletten als Nieuw-Zeeland van scheidsrechter Oshane Nation een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
90'
Doeltrap voor Oezbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90'
Inworp voor Oezbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nieuw-Zeeland in Santiago del Estero.
89'
Een doelpoging van Kholdorkhonov Pulatkhuja (Oezbekistan) in Santiago del Estero mist scherpte.
87'
Wissel in Santiago del Estero: Jackson Manuel vervangt Jay Herdman bij Nieuw-Zeeland.
87'
Jay Herdman (Nieuw-Zeeland) raakt geblesseerd in Santiago del Estero. Scheidsrechter Oshane Nation legt de wedstrijd even stil.
86'
Gele kaart in Santiago del Estero: Abbosbek Fayzullaev (Oezbekistan) gaat op de bon bij scheidsrechter Oshane Nation.
86'
Arbiter Oshane Nation kent een vrije trap toe aan Nieuw-Zeeland op de eigen helft.
84'
Oezbekistan krijgt van scheidsrechter Oshane Nation op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Nieuw-Zeeland mag een doeltrap nemen.
84'
Doelpoging Oezbekistan! Het schot van Shakhzodjon Nematjonov gaat niet tussen de palen in Santiago del Estero.
83'
Oezbekistan gebruikt de vierde wissel. Shakhzodjon Nematjonov vervangt Diyor Ortikboev.
83'
83'
Nieuw-Zeeland gebruikt de vierde wissel. Fay vervangt Wallace.
82'
81'
Isaac Hughes kan weer verder bij Nieuw-Zeeland.
80'
79'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Isaac Hughes (Nieuw-Zeeland).