90+5'
Arbiter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent een vrije trap toe aan Palestina op de eigen helft.
90+3'
De assist kwam van Oday Kharoub.
90+3'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Zaid Qunbar (Palestina) zijn ploeg op gelijke hoogte. Stand is 2-2.
90+2'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft een inworp aan Koeweit op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
90+2'
Koeweit moet opletten als Palestina van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Eerste gele kaart voor Yousef Naser Al Sulaiman (Koeweit) in Doha.
90+1'
Palestina krijgt van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
90'
Inworp Palestina. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Inworp voor Koeweit in Jassim Bin Hamadstadion op de eigen helft.
88'
Inworp voor Palestina ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Doha.
86'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jassim Bin Hamadstadion.
86'
Inworp voor Palestina op de helft van Koeweit.
85'
Koeweit krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op de helft van Palestina.
85'
In Doha krijgt Koeweit op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Inworp op de eigen helft voor Palestina.
82'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim toont Mohammed Daham (Koeweit) de gele kaart.
82'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jassim Bin Hamadstadion.
80'
De voorzet kwam van Sami Mohammed Abdulwahab Mohammed Al Sanea.
80'
Goal in Doha! Yousef Naser Al Sulaiman brengt Koeweit op een 1-2 voorsprong.
78'
Doeltrap voor Koeweit in Jassim Bin Hamadstadion.
76'
Vrije trap voor Palestina op de helft van Koeweit.
75'
Palestina gebruikt de vierde wissel. Zaid Qunbar vervangt Mahmoud Abu Warda.
75'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft een inworp aan Palestina op de eigen helft in Jassim Bin Hamadstadion.
75'
Salman Al Awadhi (Koeweit) kan niet meer verder. Eid Al Rashidi vervangt hem bij de uitploeg.
75'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent Koeweit een inworp toe op de helft van Palestina.
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Doha.
73'
Het spel ligt even stil in Doha. Salman Al Awadhi (Koeweit) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Doha.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Palestina mag een doeltrap nemen.
71'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jassim Bin Hamadstadion.
71'
Mohammed Daham schiet op doel maar scoort niet voor Koeweit in Doha.
70'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft Palestina een doeltrap.
70'
In Jassim Bin Hamadstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
68'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft Koeweit een vrije trap op de eigen helft.