90+8'
Jordanie krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi op de helft van Koeweit.
90+8'
Inworp voor Jordanie in de buurt van het vijandige doel in Amman International Stadium.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Jordanie.
90+7'
Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi geeft Koeweit een doeltrap.
90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jordanie in Amman.
90+6'
Jordanie moet opletten als Koeweit van scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+6'
Inworp voor Koeweit op de helft van Jordanie.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Koeweit mag een doeltrap nemen.
90+3'
Trainer Jamal Sellami (Jordanie) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Yousef Abdel Rahman Y Abu Abu Jalboush door Reziq Bani Hani.
90+2'
Doelpunt! Een benutte strafschop van Yousef Naser Al Sulaiman betekent de 1-1 gelijkmaker voor Koeweit! Het kan in Amman nog alle kanten op.
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Amman International Stadium.
89'
In Amman International Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
88'
De vijfde wissel van Koeweit. Ali Khalaf komt erin voor Redha Hani in Amman International Stadium.
85'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
84'
Inworp voor Jordanie ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Amman.
83'
Vrije trap in Amman International Stadium. Op de helft van Jordanie mag Koeweit een vrije trap nemen.
82'
Gele kaart in Amman: Noor Al Din Rawabda (Jordanie) gaat op de bon bij scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi.
79'
Doeltrap voor Jordanie in Amman International Stadium.
79'
Doelpoging Koeweit! Het schot van Salman Bormeya gaat niet tussen de palen in Amman.
79'
De thuisploeg vervangt Yazan Abdallah Al-Naimat door Abdullah Mohannad Abdel Rahman Al Attar.
78'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Koeweit in de buurt van het doel van Jordanie.
76'
De uitploeg wisselt Ahmad Aldhefiri voor Moath Al Enezi.
76'
Koeweit brengt Hussain Ashkanani in de plaats van Sultan Al Enezi.
76'
Arbiter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi kent een vrije trap toe aan Koeweit op de eigen helft.
73'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amman.
70'
Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi kent Jordanie een inworp toe op de helft van Koeweit.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Koeweit in Amman.
69'
Een doelpoging van Mahmoud Nayef Ahmad Mardi (Jordanie) in Amman mist scherpte.
68'
Vrije trap voor Koeweit op de helft van Jordanie.
67'
66'
Inworp voor Koeweit ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Amman.
63'
Trainer Jamal Sellami gebruikt zijn eerste wissel. Moussa Al-Taamari wordt door Yousef Abdel Rahman Y Abu Abu Jalboush vervangen bij de thuisploeg.
62'
Scheidsrechter Adel Ali Ahmed Khamis Alnaqbi legt de wedstrijd even stil om Moussa Al-Taamari (Jordanie) aan een blessure te laten behandelen in Amman.
62'
Buitenspel van de uitploeg.
61'
60'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amman.
59'
58'
Koeweit gebruikt de tweede wissel. Yousef Majed vervangt Athbi Saleh.
58'
Koeweit heeft Mahdi Dashti gewisseld. Salman Bormeya neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Juan Antonio Pizzi.