De scherpte ontbreekt bij Harib Abdalla Suhail (Verenigde Arabische Emiraten). Zijn poging mist doel.
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Al Ain.
Iran brengt Seyed Mohammad Karimi in de plaats van Mehdi Taremi.
90+7'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Al Ain.
90+6'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Verenigde Arabische Emiraten in de buurt van het doel van Iran.
90+6'
Gele kaart. Mohammad Hossin Kanani (Iran) gaat op de bon.
90+4'
Fabio Virginio De Lima schiet op doel maar scoort niet voor Verenigde Arabische Emiraten.
90+3'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+2'
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Hazza Bin Zayed Stadium.
85'
Issam Faiz vervangt Yahia Nader bij de thuisploeg.
85'
De thuisploeg wisselt Abdulla Idrees voor Fahad Badr.
82'
Inworp voor Iran ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Al Ain.
81'
Iran krijgt een schietkans via Sardar Azmoun, maar scoort niet.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Iran mag een doeltrap nemen.
79'
Doeltrap voor Verenigde Arabische Emiraten in Hazza Bin Zayed Stadium.
79'
De poging van Sardar Azmoun (Iran) mist doel.
78'
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Verenigde Arabische Emiraten in Al Ain.
77'
Een doelpoging van Mehdi Taremi (Iran) mist scherpte.
77'
Hoekschop voor Verenigde Arabische Emiraten. Harib Abdalla Suhail neemt deze vanaf links.
75'
Fabio Virginio De Lima lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Verenigde Arabische Emiraten.
75'
Iran brengt Mohammad Ghorbani in de plaats van Saeid Ezatollahi.
75'
Doeltrap voor Iran in Hazza Bin Zayed Stadium.
74'
Vrije trap voor Verenigde Arabische Emiraten op de helft van Iran.
74'
Shojae Khalilzadeh (Iran) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
71'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Fabio Virginio De Lima (Verenigde Arabische Emiraten).
70'
Het spel ligt even stil: Shojae Khalilzadeh (Iran) is geblesseerd.
70'
Sardar Azmoun (Iran) is weer terug binnen de lijnen.
69'
Sardar Azmoun raakt geblesseerd bij Iran en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Verenigde Arabische Emiraten mag een doeltrap nemen.
68'
Poging met het hoofd van Mehdi Taremi (Iran), maar hij mist het doel.
68'
In Hazza Bin Zayed Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65'
Tahnoon Al Zaabi (Verenigde Arabische Emiraten) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Fabio Virginio De Lima.
64'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Tahnoon Al Zaabi (Verenigde Arabische Emiraten).