90+5'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Noord-Korea een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Oezbekistan een inworp toe op de helft van Noord-Korea.
90+4'
Inworp voor Oezbekistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tashkent.
90+3'
Oezbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Noord-Korea.
90'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Noord-Korea een inworp toe op de helft van Oezbekistan.
90'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Noord-Korea brengt Hun Ri in de plaats van Kim Pom Hyok.
88'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Noord-Korea op de eigen helft in Bunyodkor Stadium.
88'
Oezbekistan krijgt van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Trainer Srecko Katanec gebruikt zijn vijfde wissel. Eldor Shomurodov wordt door Bobur Abdikholikov vervangen bij de thuisploeg.
87'
Bij Oezbekistan komt Akmal Mozgovoy er in. Hij vervangt Jaloliddin Masharipov.
87'
Inworp Noord-Korea. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Oezbekistan mag een doeltrap nemen.
86'
Arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Oezbekistan op de eigen helft.
85'
Inworp voor Noord-Korea op de helft van Oezbekistan.
84'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent een vrije trap toe aan Noord-Korea, te nemen op de helft van Oezbekistan.
83'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Oezbekistan een vrije trap op de eigen helft.
83'
Oezbekistan moet opletten als Noord-Korea van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Oezbekistan in Tashkent.
82'
Inworp op de eigen helft voor Noord-Korea.
81'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tashkent.
81'
Wissel in Tashkent: Yun Il-Gwang vervangt Paek Chung-Song bij Noord-Korea.
81'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Noord-Korea een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Oezbekistan.
80'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Noord-Korea een doeltrap.
79'
In Bunyodkor Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Doeltrap voor Oezbekistan in Bunyodkor Stadium.
78'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tashkent.
78'
Inworp voor Oezbekistan in Bunyodkor Stadium op de eigen helft.
77'
76'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Oezbekistan op de eigen helft in Bunyodkor Stadium.
75'
Buitenspelpositie Oezbekistan.
73'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tashkent.
73'
De derde wissel van Noord-Korea. Ju Song Choe komt erin voor Il-Song Ri in Bunyodkor Stadium.
72'
Noord-Korea heeft Kim Kuk-Bom gewisseld. Ri Un-chol neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Yong-nam Sin.
72'
71'
71'
Trainer Srecko Katanec gebruikt zijn derde wissel. Alijinov Khojiakbar wordt door Farrukh Sayfiev vervangen bij de thuisploeg.
71'
De thuisploeg vervangt Otabek Shukurov door Abdulla Abdullaev.
70'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bunyodkor Stadium.
70'
Oezbekistan mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jaloliddin Masharipov in Bunyodkor Stadium.