90+5'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Ahmad Alali.
90+5'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bishkek.
90+4'
Scheidsrechter Ahmad Alali kent Kyrgyzstan een inworp toe op de helft van Oezbekistan.
90+4'
Scheidsrechter Ahmad Alali geeft een gele kaart aan Eldor Shomurodov (Oezbekistan).
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ahmad Alali een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bishkek.
90+3'
Oezbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmad Alali op de helft van Kyrgyzstan.
89'
Oezbekistan moet uitkijken als Kyrgyzstan een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Dolen Omurzakov Stadium.
89'
Coach Srecko Katanec voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Oston Urunov moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Khozimat Erkinov.
89'
Merk Kimi Bern vervangt Zaripbekov Eldiyar Tolubekovich bij de thuisploeg.
88'
De thuisploeg wisselt Alexander Mischenko voor Said Vladimirovich Datsiev.
88'
Scheidsrechter Ahmad Alali legt de wedstrijd even stil om Oston Urunov (Oezbekistan) aan een blessure te laten behandelen in Bishkek.
87'
Inworp Kyrgyzstan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Gulzhigit Alykulov (Kyrgyzstan) doet weer mee in Dolen Omurzakov Stadium.
85'
Het spel ligt even stil: Gulzhigit Alykulov (Kyrgyzstan) is geblesseerd.
84'
Inworp voor Oezbekistan op de helft van Kyrgyzstan.
84'
Scheidsrechter Ahmad Alali geeft Kyrgyzstan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Oezbekistan.
83'
In Dolen Omurzakov Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83'
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Kyrgyzstan mag een doeltrap nemen.
82'
Scheidsrechter Ahmad Alali kent een vrije trap toe aan Oezbekistan op een gevaarlijke plek voor Kyrgyzstan.
82'
81'
Inworp voor Oezbekistan in Dolen Omurzakov Stadium op de eigen helft.
81'
Inworp voor Kyrgyzstan in Dolen Omurzakov Stadium op de eigen helft.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bishkek.
81'
Scheidsrechter Ahmad Alali kent Oezbekistan een inworp toe op de helft van Kyrgyzstan.
80'
Kyrgyzstan moet opletten als Oezbekistan van scheidsrechter Ahmad Alali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Doeltrap voor Kyrgyzstan in Dolen Omurzakov Stadium.
79'
Trainer Maksim Lisitsyn (Kyrgyzstan) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Ernist Batyrkanov door Suiuntbek Mamyraliev.
79'
Wissel in Bishkek: Ernist Batyrkanov vervangt Joel Kojo bij Kyrgyzstan.
78'
Arbiter Ahmad Alali kent een vrije trap toe aan Oezbekistan op de eigen helft.
77'
76'
76'
Inworp Oezbekistan. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
De uitploeg vervangt Jaloliddin Masharipov door Abbosbek Fayzullaev.
74'
Inworp voor Oezbekistan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bishkek.
72'
Eldor Shomurodov met de assist.
72'
Het staat 2-3 in Dolen Omurzakov Stadium! Oston Urunov zet de uitploeg op voorsprong.