Inworp op de eigen helft voor Nepal.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Laos mag een doeltrap nemen.
90+5'
Arik Bista neemt de door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh gegeven hoekschop voor Nepal.
90+4'
De uitploeg vervangt Kydavone Souvanny door Chanthaviphone Phoumsavanh.
90+3'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Nepal in de buurt van het doel van Laos.
90+1'
De scherpte ontbreekt bij Damoth Thongkhamsavath (Laos). Zijn poging mist doel.
90'
Laos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Nepal.
90'
Xaysavath Souvanhansok (Laos) is weer terug binnen de lijnen.
89'
Xaysavath Souvanhansok raakt geblesseerd bij Laos en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
89'
Laos gebruikt de tweede wissel. Soukphachan Lueanthala vervangt Chony Wenpaserth.
87'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Nepal op een gevaarlijke plek voor Laos.
87'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
86'
Vanaf rechts mag Arik Bista een hoekschop nemen voor Nepal.
84'
Inworp voor Laos op de helft van Nepal.
83'
83'
Nepal mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Arik Bista.
83'
Bij Nepal komt Thapaliya Hisub er in. Hij vervangt Manish Dangi.
82'
De defensie van Laos voorkomt dat een kopbal van Anjan Bista (Nepal) in het doel belandt.
82'
Nepal krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh.
80'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Laos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nepal.
79'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
78'
Inworp Nepal. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77'
De uitploeg incasseert geel op naam van Chony Wenpaserth.
76'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Nepal, te nemen op de helft van Laos.
76'
Inworp Laos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Inworp op de eigen helft voor Laos.
75'
Laos moet opletten als Nepal van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Laos een inworp toe op de helft van Nepal.
74'
Hoekschop voor Laos. Chanthavixay Khounthoumphone neemt deze vanaf links.
73'
Nepal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Laos.
70'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Nepal een doeltrap.
70'
Nepal moet opletten als Laos van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent een vrije trap toe aan Laos, te nemen op de helft van Nepal.
69'
Nepal krijgt van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68'
67'
66'
Damoth Thongkhamsavath kan weer verder bij Laos.
65'
Sanish Shrestha neemt de door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh gegeven hoekschop voor Nepal.