90+3'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent een vrije trap toe aan Vancouver Whitecaps FC, te nemen op de helft van Earthquakes.
90+2'
Inworp Vancouver Whitecaps FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in BC Place.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Vancouver Whitecaps FC mag een doeltrap nemen.
90+1'
De kopbal van Ousseni Bouda (Earthquakes) mist het doel van de tegenstander.
89'
Arbiter Lukasz Szpala kent een vrije trap toe aan Vancouver Whitecaps FC op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft een gele kaart aan Jack Skahan (Earthquakes).
88'
Inworp op de eigen helft voor Vancouver Whitecaps FC.
86'
De assist kwam van Ryan Gauld.
86'
Vancouver Whitecaps FC loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Stuart Armstrong.
86'
Trainer Ian Russell (Earthquakes) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Jackson Yueill door Jack Skahan.
85'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft een inworp aan Earthquakes op de eigen helft in BC Place.
85'
Edier Ocampo Vidal mist het doel en scoort niet voor Vancouver Whitecaps FC.
84'
Vancouver Whitecaps FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Sebastian Berhalter in BC Place.
84'
Vancouver Whitecaps FC gebruikt de vijfde wissel. Levonte Johnson vervangt Fafa Picault.
84'
De thuisploeg vervangt Alessandro Schopf door Stuart Armstrong.
82'
Achterin bij Earthquakes wordt de kopbal van Edier Ocampo Vidal (Vancouver Whitecaps FC) tegengehouden.
82'
Hoekschop voor Vancouver Whitecaps FC in BC Place. Ryan Gauld neemt deze vanaf rechts.
82'
Vergeefse doelpoging Alessandro Schopf (Vancouver Whitecaps FC).
79'
Vrije trap in BC Place. Op de helft van Vancouver Whitecaps FC mag Earthquakes een vrije trap nemen.
77'
Inworp op de eigen helft voor Earthquakes.
76'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in BC Place.
75'
Doeltrap voor Earthquakes in BC Place.
75'
Alessandro Schopf mist het doel en scoort niet voor Vancouver Whitecaps FC in BC Place.
75'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Vancouver Whitecaps FC een vrije trap op de eigen helft.
73'
Wissel in Vancouver: Amahl Pellegrino vervangt Paul Marie bij Earthquakes.
73'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Earthquakes een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vancouver Whitecaps FC.
72'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Earthquakes in Vancouver.
70'
Vergeefse doelpoging Edier Ocampo Vidal (Vancouver Whitecaps FC) in BC Place.
69'
Vrije trap voor Earthquakes op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
69'
Buitenspel van de uitploeg.
68'
Vancouver Whitecaps FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Lukasz Szpala in Vancouver.
67'
Schot op doel van Edier Ocampo Vidal. Maar zonder doelpunt voor Vancouver Whitecaps FC als gevolg.
66'
Vancouver Whitecaps FC brengt Edier Ocampo Vidal in de plaats van Ali Ahmed.
66'
Bij Vancouver Whitecaps FC komt Mathias Laborda er in. Hij vervangt Sam Adekugbe.
66'
64'
In Vancouver krijgt Earthquakes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63'
Vancouver Whitecaps FC krijgt van scheidsrechter Lukasz Szpala op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Earthquakes een doeltrap.
62'
Fafa Picault kopt namens Vancouver Whitecaps FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.