Inworp voor Vancouver Whitecaps FC in BC Place op de eigen helft.
De scherpte ontbreekt bij Nicolas Fleuriau Chateau (Vancouver Whitecaps FC). Zijn poging mist doel in Vancouver.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Vancouver.
90+2'
Scheidsrechter Allen Chapman kent FC Dallas een inworp toe op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
90+1'
Vrije trap in BC Place. Op de helft van Vancouver Whitecaps FC mag FC Dallas een vrije trap nemen.
90+1'
Inworp Vancouver Whitecaps FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Inworp voor Vancouver Whitecaps FC in de buurt van het vijandige doel in BC Place.
88'
In Vancouver krijgt FC Dallas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft een gele kaart aan Marco Farfan (FC Dallas).
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Allen Chapman een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vancouver.
85'
Trainer Vanni Sartini gebruikt zijn vijfde wissel. Ralph Priso wordt door Stuart Armstrong vervangen bij de thuisploeg.
84'
Scheidsrechter Allen Chapman kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Nicolas Fleuriau Chateau.
83'
FC Dallas krijgt van scheidsrechter Allen Chapman op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft FC Dallas een vrije trap op de eigen helft.
80'
Trainer Peter Luccin (FC Dallas) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Petar Musa door Alan Velasco.
79'
Arbiter Allen Chapman kent een vrije trap toe aan FC Dallas op de eigen helft.
78'
Inworp voor Vancouver Whitecaps FC op de helft van FC Dallas.
78'
Vergeefse doelpoging Bernard Kamungo (FC Dallas) in BC Place.
77'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Vancouver Whitecaps FC een doeltrap.
77'
In BC Place mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
In Vancouver kan Tristan Blackmon (Vancouver Whitecaps FC) weer verder.
76'
Tristan Blackmon (Vancouver Whitecaps FC) raakt geblesseerd in Vancouver. Scheidsrechter Allen Chapman legt de wedstrijd even stil.
75'
In BC Place belandt een kopbal van Tristan Blackmon (Vancouver Whitecaps FC) tegen de lat!
74'
73'
De vierde wissel van Vancouver Whitecaps FC. Deiber Caicedo komt erin voor Levonte Johnson in BC Place.
73'
Vancouver Whitecaps FC brengt Edier Ocampo Vidal in de plaats van Belal Halbouni.
73'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vancouver.
72'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vancouver Whitecaps FC in Vancouver.
71'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in BC Place.
70'
Vancouver Whitecaps FC krijgt van scheidsrechter Allen Chapman op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
68'
Scheidsrechter Allen Chapman kent een vrije trap toe aan FC Dallas, te nemen op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
67'
Vancouver Whitecaps FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Allen Chapman op de helft van FC Dallas.