90+8'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent DC United een inworp toe op de helft van Toronto FC.
90+5'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Richie Laryea.
90+4'
Gabriel Cordeiro Pirani legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 1-3!
90+2'
De uitploeg vervangt Cristian Dajome door Garrison Isaiah Tubbs.
90'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
88'
De voorzet kwam van Cristian Dajome.
88'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Dominique Badji. Het staat 1-2 in BMO Field.
87'
Inworp op de eigen helft voor Toronto FC.
86'
DC United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marcos De Oliveira op de helft van Toronto FC.
86'
DC United brengt Jacob Murrell in de plaats van Jared Stroud.
84'
De thuisploeg wisselt Nickseon Gomis voor Shane O'Neill.
83'
Richie Laryea met de assist.
83'
Deandre Christopher Kerr (Toronto FC) maakt met het hoofd de gelijkmaker in BMO Field: 1-1!
80'
Inworp voor DC United op de helft van Toronto FC.
79'
Dominique Badji (DC United) bevindt zich in buitenspelpositie.
78'
In Toronto krijgt DC United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
DC United heeft Christian Benteke gewisseld. Dominique Badji neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Troy Lesesne.
78'
Bij DC United komt Gabriel Cordeiro Pirani er in. Hij vervangt Theodore Ku-DiPietro.
77'
Deandre Christopher Kerr gaat in het boekje van de scheidsrechter.
76'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
De derde wissel van Toronto FC. Kosi Thompson komt erin voor Raoul Petretta in BMO Field.
75'
Deandre Christopher Kerr vervangt Lorenzo Insigne bij de thuisploeg.
75'
Arbiter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan DC United op de eigen helft.
73'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft Toronto FC een doeltrap.
73'
73'
72'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft DC United een vrije trap op de eigen helft.
68'
Vrije trap in BMO Field. Op de helft van DC United mag Toronto FC een vrije trap nemen.
67'
Het voorbereidende werk werd verricht door Theodore Ku-DiPietro.
67'
DC United neemt een 0-1 voorsprong dankzij Martin Rodriguez.
65'
DC United mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
65'
Deybi Flores (Toronto FC) krijgt geel.
64'
Toronto FC krijgt van scheidsrechter Marcos De Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63'
Toronto FC gebruikt de eerste wissel. Prince-Osei Owusu vervangt Tyrese Spicer.
61'
Doeltrap voor Toronto FC in BMO Field.
61'
Een doelpoging van Martin Rodriguez (DC United) in Toronto mist scherpte.
59'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in BMO Field.
58'
Kevin Long (Toronto FC) is weer terug binnen de lijnen.
57'
Buitenspelpositie Toronto FC.
55'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Kevin Long (Toronto FC).