90+7'
Columbus Crew SC in buitenspelpositie.
90+6'
Columbus Crew SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guido Gonzales Jr op de helft van Toronto FC.
90+5'
Kopbal richting doel! Kosi Thompson (Toronto FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Toronto.
90+5'
Doeltrap voor Columbus Crew SC in BMO Field.
90+5'
Toronto FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Federico Bernardeschi in BMO Field.
90+4'
Vergeefse doelpoging Alonso Coello (Toronto FC).
90+4'
Federico Bernardeschi neemt de door scheidsrechter Guido Gonzales Jr gegeven hoekschop voor Toronto FC in Toronto.
90+3'
BMO Field ziet hoe Wilfried Nancy de geblesseerde Derrick Jones vervangt door Yaw Yeboah bij de uitploeg.
90+2'
Derrick Jones blesseert zich bij Columbus Crew SC, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in BMO Field.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Toronto.
90+1'
Aziel Jackson mist het doel en scoort niet voor Columbus Crew SC.
90'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft Toronto FC een vrije trap op de eigen helft.
90'
Columbus Crew SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Alexandru Matan in BMO Field.
90'
Gele kaart in Toronto: Alexandru Matan (Columbus Crew SC) gaat op de bon bij scheidsrechter Guido Gonzales Jr.
88'
Hoekschop voor Columbus Crew SC in BMO Field. Alexandru Matan neemt deze vanaf links.
87'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Toronto.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Columbus Crew SC in Toronto.
86'
Een doelpoging van Federico Bernardeschi (Toronto FC) in Toronto mist scherpte.
85'
De uitploeg vervangt Dylan Chambost door Alexandru Matan.
85'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft een gele kaart aan Derrick Jones (Columbus Crew SC).
85'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent een vrije trap toe aan Toronto FC op een gevaarlijke plek voor Columbus Crew SC.
84'
Arbiter Guido Gonzales Jr kent een vrije trap toe aan Columbus Crew SC op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Toronto.
82'
Wissel in Toronto: Prince-Osei Owusu vervangt Deandre Christopher Kerr bij Toronto FC.
82'
Brandon Servania vervangt Matthew Longstaff bij de thuisploeg.
82'
Vrije trap voor Toronto FC op de helft van Columbus Crew SC.
80'
In Toronto krijgt Toronto FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Federico Bernardeschi (Toronto FC) krijgt geel.
78'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Richie Laryea.
78'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent een vrije trap toe aan Columbus Crew SC, te nemen op de helft van Toronto FC.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Toronto FC mag een doeltrap nemen.
77'
De scherpte ontbreekt bij Dylan Chambost (Columbus Crew SC). Zijn poging mist doel in Toronto.
76'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in BMO Field.
75'
Toronto FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guido Gonzales Jr in Toronto.
73'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Inworp voor Toronto FC op de helft van Columbus Crew SC.
70'
De voorzet kwam van Juan Camilo Hernandez.
70'
Doelpunt in Toronto! Marcelo Herrera vergroot de voorsprong tot 0-2 voor Columbus Crew SC.
70'
Toronto FC brengt Kosi Thompson in de plaats van Lorenzo Insigne.
68'
In BMO Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.