De bal gaat buiten. Doeltrap voor Toronto FC in Toronto.
90+3'
Inworp voor Austin FC in BMO Field op de eigen helft.
90+3'
In BMO Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Toronto.
90+2'
De kopbal van Jon Gallagher (Austin FC) mist het doel van de tegenstander.
90+2'
Inworp voor Austin FC op de helft van Toronto FC.
90+1'
Scheidsrechter Christopher Penso geeft Toronto FC een doeltrap.
90+1'
Diego Rubio mist het doel en scoort niet voor Austin FC.
90+1'
Austin FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sebastian Driussi in BMO Field.
89'
Toronto FC krijgt van scheidsrechter Christopher Penso op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Scheidsrechter Christopher Penso geeft Austin FC een vrije trap op de eigen helft.
87'
Toronto FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christopher Penso op de helft van Austin FC.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Christopher Penso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Toronto.
86'
Austin FC moet uitkijken als Toronto FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in BMO Field.
85'
Scheidsrechter Christopher Penso kent Toronto FC een inworp toe op de helft van Austin FC.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Toronto.
84'
Inworp voor Toronto FC op de helft van Austin FC.
83'
Aime Mabika gaat in het boekje van de scheidsrechter.
83'
Vrije trap in BMO Field. Op de helft van Toronto FC mag Austin FC een vrije trap nemen.
82'
In Toronto krijgt Toronto FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
Toronto FC moet opletten als Austin FC van scheidsrechter Christopher Penso een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Scheidsrechter Christopher Penso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Toronto FC mag een doeltrap nemen.
77'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Kosi Thompson.
77'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in BMO Field.
77'
Doeltrap voor Austin FC in BMO Field.
75'
Brendan Hines-Ike met de assist.
75'
Doelpunt! Owen Wolff verkleint de achterstand tot 2-1.
75'
Inworp op de eigen helft voor Austin FC.
74'
74'
Sebastian Driussi (Austin FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
74'
Gele kaart. Sean Johnson (Toronto FC) gaat op de bon.
73'
71'
Trainer Josh Wolff gebruikt zijn vijfde wissel. Alexander Ring wordt door Owen Wolff vervangen bij de uitploeg.
71'
Wissel in Toronto: Diego Rubio vervangt Gyasi Zardes bij Austin FC.
71'
Inworp voor Austin FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Toronto.
70'
Shane O'Neill (Toronto FC) krijgt een eerste gele kaart.
70'
Scheidsrechter Christopher Penso kent een vrije trap toe aan Austin FC, te nemen op de helft van Toronto FC.
69'
Scheidsrechter Christopher Penso kent Austin FC een inworp toe op de helft van Toronto FC.