90+6'
Sporting Kansas City schiet tussen de palen, maar Johnny Russell ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+4'
Buitenspelpositie Saint Louis.
90+4'
Saint Louis krijgt van scheidsrechter Guido Gonzales Jr op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Inworp voor Sporting Kansas City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in St. Louis.
90+2'
Sporting Kansas City krijgt van scheidsrechter Guido Gonzales Jr op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
90'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Doeltrap voor Sporting Kansas City in Citypark.
89'
Een doelpoging van Marcel Hartel (Saint Louis) in St. Louis mist scherpte.
88'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent een vrije trap toe aan Saint Louis op een gevaarlijke plek voor Sporting Kansas City.
88'
Saint Louis krijgt een schietkans via Theyr Nokkvi Thorisson, maar scoort niet.
87'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent Saint Louis een inworp toe op de helft van Sporting Kansas City.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sporting Kansas City in St. Louis.
86'
Simon Becher mist het doel en scoort niet voor Saint Louis in Citypark.
86'
Gele kaart in St. Louis: Jannes Horn (Saint Louis) gaat op de bon bij scheidsrechter Guido Gonzales Jr.
85'
Inworp op de eigen helft voor Saint Louis.
84'
Bij Saint Louis komt Jake Max Gordwood-Reich er in. Hij vervangt Akil Watts.
84'
Deze wissel was niet voorzien. John Hackworth moet de aangeslagen Cedric Teuchert vervangen. Johnny Klein komt voor hem in de plaats. Dit is de vierde wissel voor Saint Louis.
84'
Saint Louis heeft Kyle Hiebert gewisseld. Joakim Nilsson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Hackworth.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in St. Louis.
84'
Sporting Kansas City krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guido Gonzales Jr in St. Louis.
83'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Guido Gonzales Jr een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in St. Louis.
82'
Doeltrap voor Saint Louis in Citypark.
82'
In St. Louis kopt Khiry Shelton (Sporting Kansas City) de bal, maar mist doel.
81'
Sporting Kansas City krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guido Gonzales Jr op de helft van Saint Louis.
80'
Cedric Teuchert gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80'
Inworp voor Sporting Kansas City in Citypark op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft Saint Louis een vrije trap op de eigen helft.
79'
In Citypark mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Alan Pulido vervangt William Agada bij de uitploeg.
78'
Trainer Peter Joseph Vermes gebruikt zijn vierde wissel. Stephen Afrifa wordt door Daniel Salloi vervangen bij de uitploeg.
78'
Sporting Kansas City gebruikt de derde wissel. Johnny Russell vervangt Alenis Vargas.
77'
Inworp Sporting Kansas City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77'
De thuisploeg wisselt Klauss voor Simon Becher.
76'
Cedric Teuchert lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Saint Louis.
75'
Cedric Teuchert met de assist.
75'
Door een doelpunt van Eduard Lowen loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 3-1 in St. Louis.
73'
Cedric Teuchert blesseert zich bij Saint Louis, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Citypark.