90+9'
In Citypark mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+9'
De bal is over de achterlijn geweest. Minnesota United FC mag een doeltrap nemen.
90+8'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+8'
Vrije trap in Citypark. Op de helft van Saint Louis mag Minnesota United FC een vrije trap nemen.
90+6'
Minnesota United FC brengt Samuel Shashoua in de plaats van Robin Lod.
90+6'
Doeltrap voor Minnesota United FC in Citypark.
90+6'
Saint Louis krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marcos De Oliveira op de helft van Minnesota United FC.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Saint Louis.
90+4'
Hoekschop voor Saint Louis in Citypark. Marcel Hartel neemt deze vanaf links.
90+3'
Gele kaart in St. Louis: Jeong Sang-bin (Minnesota United FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Marcos De Oliveira.
90+3'
Trainer Eric Ramsay gebruikt zijn vijfde wissel. Hassani Dotson wordt door D.J. Taylor vervangen bij de uitploeg.
90+3'
Vrije trap voor Saint Louis op de helft van Minnesota United FC.
90+2'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft Minnesota United FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Saint Louis.
90+2'
Joseph Rosales neemt de door scheidsrechter Marcos De Oliveira gegeven hoekschop voor Minnesota United FC in St. Louis.
90'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira toont Eduard Lowen (Saint Louis) de gele kaart.
90'
In St. Louis krijgt Minnesota United FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in St. Louis.
89'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in St. Louis.
89'
Doelpoging Minnesota United FC! Het schot van Robin Lod gaat niet tussen de palen in St. Louis.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Minnesota United FC in St. Louis.
88'
De scherpte ontbreekt bij Cedric Teuchert (Saint Louis). Zijn poging mist doel in St. Louis.
86'
Vanaf rechts mag Joseph Rosales een hoekschop nemen voor Minnesota United FC in Citypark.
86'
Vergeefse doelpoging Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi (Minnesota United FC).
85'
Achterin bij Minnesota United FC wordt de kopbal van Theyr Nokkvi Thorisson (Saint Louis) tegengehouden.
84'
Saint Louis mag een hoekschop nemen vanaf links via Marcel Hartel in Citypark.
83'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Marcos De Oliveira aan de thuisploeg.
82'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent Saint Louis een inworp toe op de helft van Minnesota United FC.
82'
Inworp op de eigen helft voor Minnesota United FC.
81'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Citypark.
81'
Inworp voor Minnesota United FC in Citypark op de eigen helft.
81'
Inworp Minnesota United FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Inworp voor Saint Louis op de helft van Minnesota United FC.
79'
79'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft Saint Louis een doeltrap.
79'
79'
Theyr Nokkvi Thorisson schiet op doel maar scoort niet voor Saint Louis in St. Louis.
78'
Saint Louis krijgt van scheidsrechter Marcos De Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent Minnesota United FC een inworp toe op de helft van Saint Louis.