90+5'
LA Galaxy moet opletten als Saint Louis van scheidsrechter Joseph Dickerson een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+5'
De thuisploeg wisselt Eduard Lowen voor Jake Max Gordwood-Reich.
90+4'
In St. Louis krijgt Saint Louis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Citypark.
90+2'
Joseph Paintsil (LA Galaxy) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+2'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft Saint Louis een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Saint Louis.
90'
Buitenspelpositie Saint Louis.
89'
LA Galaxy krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joseph Dickerson op de helft van Saint Louis.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Saint Louis in St. Louis.
87'
Arbiter Joseph Dickerson kent een vrije trap toe aan Saint Louis op de eigen helft.
86'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Joseph Dickerson.
85'
Scheidsrechter Joseph Dickerson fluit voor buitenspel van Saint Louis.
84'
82'
In Citypark mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Saint Louis mag een doeltrap nemen.
81'
Klauss (Saint Louis) krijgt een eerste gele kaart.
81'
Arbiter Joseph Dickerson kent een vrije trap toe aan LA Galaxy op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Joseph Dickerson kent LA Galaxy een inworp toe op de helft van Saint Louis.
78'
Bij LA Galaxy komt Dejan Joveljic er in. Hij vervangt Marco Reus.
78'
LA Galaxy gebruikt de vierde wissel. Mauricio Cuevas vervangt Miki Yamane.
77'
De derde wissel van LA Galaxy. Isaiah Parente komt erin voor Gaston Brugman in Citypark.
76'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in St. Louis.
75'
Citypark ziet hoe Marco Reus op doel schiet, maar niet scoort voor LA Galaxy.
75'
Wissel in St. Louis: Rasmus Alm vervangt Cedric Teuchert bij Saint Louis.
74'
Eerste gele kaart voor Chris Durkin (Saint Louis) in St. Louis.
74'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor LA Galaxy in de buurt van het doel van Saint Louis.
68'
Saint Louis komt op een 2-1 voorsprong in St. Louis via Marcel Hartel!
68'
Saint Louis krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joseph Dickerson op de helft van LA Galaxy.
67'
LA Galaxy brengt Edwin Cerrillo in de plaats van Marky Delgado.
65'
Klauss vervangt Simon Becher bij de thuisploeg.
65'
Trainer John Hackworth gebruikt zijn tweede wissel. Indiana Vassilev wordt door Theyr Nokkvi Thorisson vervangen bij de thuisploeg.
64'
Saint Louis heeft Jannes Horn gewisseld. Jayden Reid neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Hackworth.
64'
Inworp voor Saint Louis in de buurt van het vijandige doel in Citypark.
64'
Inworp voor Saint Louis op de helft van LA Galaxy.
62'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Joseph Dickerson een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in St. Louis.
61'
Scheidsrechter Joseph Dickerson kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft LA Galaxy een doeltrap.
57'
Vanaf rechts mag Marcel Hartel een hoekschop nemen voor Saint Louis in Citypark.
56'
Saint Louis krijgt van scheidsrechter Joseph Dickerson op eigen helft een vrije trap toegewezen.