90+3'
Scheidsrechter Drew Fischer kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Erik Thommy (Sporting Kansas City).
90+2'
Vrije trap in Lumen Field. Op de helft van Seattle Sounders mag Sporting Kansas City een vrije trap nemen.
90+2'
In Lumen Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Inworp voor Sporting Kansas City in Lumen Field op de eigen helft.
88'
Inworp voor Sporting Kansas City op de helft van Seattle Sounders.
88'
Inworp op de eigen helft voor Seattle Sounders.
87'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft een inworp aan Sporting Kansas City op de eigen helft in Lumen Field.
87'
Inworp Seattle Sounders. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Vanaf rechts mag Memo Rodriguez een hoekschop nemen voor Sporting Kansas City in Lumen Field.
85'
Scheidsrechter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Sporting Kansas City op een gevaarlijke plek voor Seattle Sounders.
84'
Danny Leyva vervangt Albert Rusnak bij de thuisploeg.
84'
Vrije trap voor Sporting Kansas City op de helft van Seattle Sounders.
84'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft Seattle Sounders een vrije trap op de eigen helft.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Sporting Kansas City mag een doeltrap nemen.
82'
De poging van Jordan Morris (Seattle Sounders) mist doel.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sporting Kansas City in Seattle.
81'
Yeimar Gomez Andrade met de kopkans! Geen doelpunt voor Seattle Sounders in Lumen Field.
81'
Albert Rusnak neemt de door scheidsrechter Drew Fischer gegeven hoekschop voor Seattle Sounders in Seattle.
80'
Doeltrap voor Seattle Sounders in Lumen Field.
80'
Sporting Kansas City gebruikt de vierde wissel. Alenis Vargas vervangt Daniel Salloi.
78'
Hoekschop voor Seattle Sounders in Lumen Field. Paul Rothrock neemt deze vanaf links.
77'
Wissel in Seattle: Joshua Atencio vervangt Obed Vargas bij Seattle Sounders.
77'
76'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
74'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Lumen Field.
74'
Buitenspel Seattle Sounders.
73'
72'
Sporting Kansas City mag een hoekschop nemen vanaf links via Memo Rodriguez in Lumen Field.
71'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Seattle.
71'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft Seattle Sounders een doeltrap.
70'
Seattle Sounders moet opletten als Sporting Kansas City van scheidsrechter Drew Fischer een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lumen Field.
68'
Inworp voor Sporting Kansas City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Seattle.
68'
67'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft Sporting Kansas City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Seattle Sounders.