Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Seattle.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Earthquakes in Seattle.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Victor Rivas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Seattle.
89'
Jeremy Ebobisse deed het voorbereidende werk.
89'
In Lumen Field zorgt Paul Marie voor de 2-2 en de wedstrijd in Seattle ligt weer helemaal open.
88'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft een inworp aan Seattle Sounders op de eigen helft in Lumen Field.
87'
Inworp voor Earthquakes in de buurt van het vijandige doel in Lumen Field.
87'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft Earthquakes een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Seattle Sounders.
87'
Seattle Sounders krijgt een schietkans via Jordan Morris, maar scoort niet.
86'
Seattle Sounders brengt Jon Bell in de plaats van Nouhou Tolo.
86'
Scheidsrechter Victor Rivas kent Earthquakes een inworp toe op de helft van Seattle Sounders.
85'
Inworp Earthquakes. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Earthquakes mag een doeltrap nemen.
84'
De poging van Joshua Atencio (Seattle Sounders) mist doel in Lumen Field.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Seattle.
82'
Joshua Atencio vervangt Obed Vargas bij de thuisploeg.
82'
Trainer Ian Russell (Earthquakes) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Amahl Pellegrino door Tommy Thompson.
82'
De derde wissel van Seattle Sounders. Danny Leyva komt erin voor Albert Rusnak in Lumen Field.
81'
In Seattle krijgt Earthquakes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft Earthquakes een doeltrap.
77'
Seattle Sounders krijgt van scheidsrechter Victor Rivas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lumen Field.
77'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Lumen Field.
76'
75'
Seattle Sounders mag een hoekschop nemen vanaf links via Albert Rusnak in Lumen Field.
74'
Earthquakes moet uitkijken als Seattle Sounders een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Lumen Field.
74'
Inworp voor Seattle Sounders in de buurt van het vijandige doel in Lumen Field.
73'
Vrije trap in Lumen Field. Op de helft van Earthquakes mag Seattle Sounders een vrije trap nemen.
72'
71'
Inworp voor Earthquakes in Lumen Field op de eigen helft.
70'
Lumen Field ziet hoe Ian Russell de geblesseerde Ousseni Bouda vervangt door Alfredo Morales bij de uitploeg.
70'
Bij Earthquakes komt Paul Marie er in. Hij vervangt Oscar Verhoeven.
69'
Scheidsrechter Victor Rivas legt de wedstrijd even stil om Ousseni Bouda (Earthquakes) aan een blessure te laten behandelen in Seattle.
66'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft Earthquakes een vrije trap op de eigen helft.
65'
Arbiter Victor Rivas kent een vrije trap toe aan Earthquakes op de eigen helft.
64'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft een inworp aan Earthquakes op de eigen helft in Lumen Field.
63'
Wissel in Seattle: Reed Baker-Whiting vervangt Paul Rothrock bij Seattle Sounders.