Scheidsrechter Sergii Demianchuk geeft Minnesota United FC een doeltrap.
Inworp op de eigen helft voor Earthquakes.
Inworp voor Earthquakes op de helft van Minnesota United FC.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in San Jose.
90'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk geeft Earthquakes een vrije trap op de eigen helft.
89'
Inworp voor Minnesota United FC in de buurt van het vijandige doel in Earthquakes Stadium.
89'
Hoekschop voor Minnesota United FC in Earthquakes Stadium. Robin Lod neemt deze vanaf links.
88'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk toont Carlos Gruezo (Earthquakes) de gele kaart.
88'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent een vrije trap toe aan Minnesota United FC op een gevaarlijke plek voor Earthquakes.
87'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk geeft een inworp aan Earthquakes op de eigen helft in Earthquakes Stadium.
86'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent Minnesota United FC een inworp toe op de helft van Earthquakes.
85'
Minnesota United FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Robin Lod in Earthquakes Stadium.
82'
Minnesota United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sergii Demianchuk op de helft van Earthquakes.
82'
In Earthquakes Stadium ziet het publiek dat Daniel Munie (Earthquakes) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
81'
Het spel ligt even stil: Daniel Munie (Earthquakes) is geblesseerd.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Jose.
80'
Arbiter Sergii Demianchuk kent een vrije trap toe aan Earthquakes op de eigen helft.
79'
Jefferson Abel Diaz Beleno gaat in het boekje van de scheidsrechter.
79'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Earthquakes Stadium.
79'
Vrije trap voor Minnesota United FC op de helft van Earthquakes.
79'
In Earthquakes Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Wissel in San Jose: Preston Judd vervangt Ousseni Bouda bij Earthquakes.
77'
Trainer Ian Russell gebruikt zijn vierde wissel. Benjamin Kikanovic wordt door Tanner Beason vervangen bij de thuisploeg.
77'
76'
73'
Inworp Earthquakes. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Trainer Ian Russell (Earthquakes) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Jackson Yueill door Niko Tsakiris.
72'
Earthquakes heeft Amahl Pellegrino gewisseld. Jack Skahan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ian Russell.
72'
Bij Earthquakes komt Paul Marie er in. Hij vervangt Vitor Costa.
72'
Minnesota United FC gebruikt de derde wissel. Devin Padelford vervangt Bongokuhle Hlongwane.
72'
De tweede wissel van Minnesota United FC. D.J. Taylor komt erin voor Joseph Rosales in Earthquakes Stadium.
71'
In San Jose krijgt Earthquakes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
Earthquakes krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sergii Demianchuk in San Jose.
67'
Earthquakes krijgt van scheidsrechter Sergii Demianchuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.