Real Salt Lake moet uitkijken als New England Revolution een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Rio Tinto Stadium.
Inworp voor Real Salt Lake op de helft van New England Revolution.
De poging van Giacomo Vrioni (New England Revolution) mist doel.
90'
Inworp op de eigen helft voor Real Salt Lake.
90'
Scheidsrechter Fotis Bazakos geeft New England Revolution een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real Salt Lake.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real Salt Lake in Sandy.
88'
Giacomo Vrioni mist een kopkans voor New England Revolution.
88'
Hoekschop voor New England Revolution in Rio Tinto Stadium. Carles Gil neemt deze vanaf rechts.
87'
Real Salt Lake krijgt van scheidsrechter Fotis Bazakos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Inworp voor Real Salt Lake in Rio Tinto Stadium op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Fotis Bazakos geeft een inworp aan Real Salt Lake op de eigen helft in Rio Tinto Stadium.
84'
Inworp New England Revolution. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Trainer Pablo Mastroeni gebruikt zijn vijfde wissel. Alexandros Katranis wordt door Andrew Brody vervangen bij de thuisploeg.
82'
Scheidsrechter Fotis Bazakos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
80'
Real Salt Lake krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fotis Bazakos op de helft van New England Revolution.
73'
De vijfde wissel van New England Revolution. Peyton Miller komt erin voor Nicholas Lima in Rio Tinto Stadium.
73'
Scheidsrechter Fotis Bazakos kent Real Salt Lake een inworp toe op de helft van New England Revolution.
70'
Wissel in Sandy: Maikel Chang vervangt Diego Luna bij Real Salt Lake.
70'
Matt Crooks vervangt Anderson Julio bij de thuisploeg.
69'
De bal is over de achterlijn geweest. Real Salt Lake mag een doeltrap nemen.
69'
Een doelpoging van Giacomo Vrioni (New England Revolution) in Sandy mist scherpte.
66'
66'
De scherpte ontbreekt bij Xavier Arreaga (New England Revolution). Zijn poging mist doel in Sandy.
66'
New England Revolution krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fotis Bazakos in Sandy.
65'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sandy.
65'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Rio Tinto Stadium.
62'
Trainer Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Javain Brown door Bode Davis.
62'
De eerste wissel van Real Salt Lake. Dominik Marczuk komt erin voor Lachlan Brook in Rio Tinto Stadium.
61'
Scheidsrechter Fotis Bazakos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sandy.
58'
Inworp Real Salt Lake. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
58'
Vrije trap voor New England Revolution op de helft van Real Salt Lake.
57'
Wissel in Sandy: Luca Daniel Langoni vervangt Esmir Bajraktarevic bij New England Revolution.
56'
Braian Ojeda met de assist.
56'
Philip Quinton legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
56'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Real Salt Lake in de buurt van het doel van New England Revolution.
55'
Eerste gele kaart voor Nicholas Lima (New England Revolution) in Sandy.
55'
Scheidsrechter Fotis Bazakos kent een vrije trap toe aan Real Salt Lake op een gevaarlijke plek voor New England Revolution.