90+10'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Sandy.
90+10'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sergii Demianchuk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sandy.
90+10'
Emeka Eneli gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+9'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk geeft Real Salt Lake een doeltrap.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Dallas in Sandy.
90+7'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rio Tinto Stadium.
90+7'
Inworp Real Salt Lake. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
De thuisploeg vervangt Matt Crooks door Maikel Chang.
90+5'
In Rio Tinto Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk geeft een inworp aan FC Dallas op de eigen helft in Rio Tinto Stadium.
90+4'
90+4'
Een doelpoging van Braian Ojeda (Real Salt Lake) in Sandy mist scherpte.
90+3'
Arbiter Sergii Demianchuk kent een vrije trap toe aan Real Salt Lake op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent FC Dallas een inworp toe op de helft van Real Salt Lake.
90'
Eerste gele kaart voor Matt Crooks (Real Salt Lake) in Sandy.
90'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk geeft FC Dallas een vrije trap op de eigen helft.
89'
Real Salt Lake krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sergii Demianchuk op de helft van FC Dallas.
88'
Goal in Sandy! Alan Velasco scoort vanaf elf meter en verkleint de achterstand van de uitploeg tot 3-2.
87'
85'
Inworp op de eigen helft voor Real Salt Lake.
85'
Vanaf links mag Sebastian Lletget een hoekschop nemen voor FC Dallas in Rio Tinto Stadium.
84'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk fluit voor buitenspel van FC Dallas.
83'
82'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent een vrije trap toe aan Real Salt Lake, te nemen op de helft van FC Dallas.
81'
Trainer Peter Luccin (FC Dallas) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jesus Ferreira door Bernard Kamungo.
80'
Inworp voor FC Dallas in Rio Tinto Stadium op de eigen helft.
79'
Arbiter Sergii Demianchuk kent een vrije trap toe aan FC Dallas op de eigen helft.
78'
Doeltrap voor Real Salt Lake in Rio Tinto Stadium.
78'
Buitenspelpositie Real Salt Lake.
77'
De thuisploeg wisselt Anderson Julio voor Diogo Goncalves.
77'
Real Salt Lake gebruikt de tweede wissel. Bode Davis vervangt Dominik Marczuk.
75'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sandy.
75'
Sebastian Lletget neemt de door scheidsrechter Sergii Demianchuk gegeven hoekschop voor FC Dallas in Sandy.
73'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Real Salt Lake in de buurt van het doel van FC Dallas.
71'
Trainer Peter Luccin gebruikt zijn derde wissel. Nkosi Tafari wordt door Logan Farrington vervangen bij de uitploeg.
70'
Inworp voor Real Salt Lake op de helft van FC Dallas.
68'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent Real Salt Lake een inworp toe op de helft van FC Dallas.
67'
Real Salt Lake krijgt van scheidsrechter Sergii Demianchuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67'
Scheidsrechter Sergii Demianchuk kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.