90+5'
Doeltrap voor Seattle Sounders in Providence Park.
90+5'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent Portland Timbers een inworp toe op de helft van Seattle Sounders.
90+4'
Portland Timbers gebruikt de derde wissel. Cristhian Paredes vervangt Evander.
90+4'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft een inworp aan Portland Timbers op de eigen helft in Providence Park.
90+4'
In Providence Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portland.
90+3'
Portland Timbers moet opletten als Seattle Sounders van scheidsrechter Lukasz Szpala een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Inworp voor Seattle Sounders op de helft van Portland Timbers.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Portland Timbers mag een doeltrap nemen.
90+1'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Lukasz Szpala aan de uitploeg.
90'
Seattle Sounders in buitenspelpositie.
89'
Wissel in Portland: Eric Miller vervangt Antony bij Portland Timbers.
88'
Seattle Sounders krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Lukasz Szpala in Portland.
87'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent een vrije trap toe aan Portland Timbers, te nemen op de helft van Seattle Sounders.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portland Timbers in Portland.
85'
Portland Timbers heeft Mason Toye gewisseld. Eryk Williamson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Philip John Neville.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Portland.
80'
Trainer Brian Schmetzer gebruikt zijn zesde wissel. Albert Rusnak wordt door Danny Leyva vervangen bij de uitploeg.
80'
Trainer Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Joshua Atencio door Obed Vargas.
79'
Vrije trap in Providence Park. Op de helft van Portland Timbers mag Seattle Sounders een vrije trap nemen.
79'
Seattle Sounders krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukasz Szpala op de helft van Portland Timbers.
79'
Inworp voor Portland Timbers in Providence Park op de eigen helft.
78'
Arbiter Lukasz Szpala kent een vrije trap toe aan Seattle Sounders op de eigen helft.
78'
77'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Seattle Sounders een doeltrap.
77'
77'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Seattle Sounders een vrije trap op de eigen helft.
76'
In Providence Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Inworp Portland Timbers. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76'
Inworp voor Seattle Sounders ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Portland.
75'
De vierde wissel van Seattle Sounders. Reed Baker-Whiting komt erin voor Nouhou Tolo in Providence Park.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Portland.
73'
Portland Timbers krijgt van scheidsrechter Lukasz Szpala op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72'
Portland Timbers krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukasz Szpala op de helft van Seattle Sounders.
71'
Inworp op de eigen helft voor Seattle Sounders.
71'
Portland Timbers mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Evander in Providence Park.
70'
Vrije trap voor Portland Timbers op de helft van Seattle Sounders.
69'
68'
Hoekschop voor Seattle Sounders in Providence Park. Albert Rusnak neemt deze vanaf links.