De thuisploeg krijgt een doeltrap in Portland.
90+8'
Riqui Puig mist het doel en scoort niet voor LA Galaxy.
90+7'
Portland Timbers mag een hoekschop nemen vanaf links via Evander in Providence Park.
90+7'
Portland Timbers krijgt een schietkans via Evander, maar scoort niet.
90+6'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Portland Timbers in de buurt van het doel van LA Galaxy.
90+5'
De poging van Riqui Puig (LA Galaxy) mist doel.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Portland Timbers mag een doeltrap nemen.
90+3'
LA Galaxy moet opletten als Portland Timbers van scheidsrechter Tim Ford een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Een doelpoging van Riqui Puig (LA Galaxy) in Portland mist scherpte.
90+2'
Doeltrap voor Portland Timbers in Providence Park.
89'
Inworp LA Galaxy. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89'
Evander neemt de door scheidsrechter Tim Ford gegeven hoekschop voor Portland Timbers in Portland.
88'
Scheidsrechter Tim Ford fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Portland.
87'
Vrije trap voor LA Galaxy op de helft van Portland Timbers.
86'
Portland Timbers brengt Eric Miller in de plaats van Juan Mosquera.
85'
De thuisploeg wisselt Felipe Mora voor Cristhian Paredes.
85'
Wissel in Portland: Diego Fagundez vervangt Joseph Paintsil bij LA Galaxy.
85'
Carlos Emiro Garces Torres vervangt Jalen Neal bij de uitploeg.
84'
Scheidsrechter Tim Ford geeft LA Galaxy een doeltrap.
84'
Doelpoging Portland Timbers! Het schot van Evander gaat niet tussen de palen.
83'
Doeltrap voor LA Galaxy in Providence Park.
83'
Een doelpoging van Evander (Portland Timbers) mist scherpte.
83'
Eerste gele kaart voor Maya Yoshida (LA Galaxy) in Portland.
82'
Vrije trap in Providence Park. Op de helft van LA Galaxy mag Portland Timbers een vrije trap nemen.
82'
Buitenspel Portland Timbers.
80'
De voorzet kwam van Antony.
80'
Felipe Mora legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-2!
79'
Portland Timbers heeft Jonathan Rodriguez gewisseld. Antony neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Philip John Neville.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portland Timbers in Portland.
79'
Doelpoging LA Galaxy! Het schot van Dejan Joveljic gaat niet tussen de palen in Portland.
78'
In Portland krijgt Portland Timbers op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
LA Galaxy krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tim Ford in Portland.
77'
LA Galaxy schiet tussen de palen, maar Riqui Puig ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
77'
Portland Timbers in buitenspelpositie.
77'
Portland Timbers schiet tussen de palen, maar Felipe Mora ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
72'
Vergeefse doelpoging Dejan Joveljic (LA Galaxy) in Providence Park.
72'
Vergeefse doelpoging Jonathan Rodriguez (Portland Timbers).
71'
Scheidsrechter Tim Ford geeft Portland Timbers een doeltrap.
71'
Kopbal richting doel! Maya Yoshida (LA Galaxy) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Portland.