Doeltrap voor New England Revolution in Exploria Stadium.
90+4'
Luis Muriel mist het doel en scoort niet voor Orlando City SC.
90+3'
Scheidsrechter Tori Penso geeft een gele kaart aan Esmir Bajraktarevic (New England Revolution).
90+3'
Scheidsrechter Tori Penso geeft Orlando City SC een doeltrap.
90+3'
Giacomo Vrioni kopt namens New England Revolution op doel, zonder doelpunt als resultaat.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Orlando.
88'
New England Revolution krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tori Penso op de helft van Orlando City SC.
87'
Hoekschop voor Orlando City SC in Exploria Stadium. Luis Muriel neemt deze vanaf rechts.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. New England Revolution mag een doeltrap nemen.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Orlando City SC in Orlando.
84'
New England Revolution krijgt een schietkans via Emmanuel Boateng, maar scoort niet.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Tori Penso een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Orlando.
82'
In Orlando krijgt Orlando City SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
Arbiter Tori Penso kent een vrije trap toe aan New England Revolution op de eigen helft.
80'
New England Revolution heeft Carles Gil gewisseld. Nacho Gil neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Caleb Porter.
80'
De uitploeg vervangt Peyton Miller door Xavier Arreaga.
79'
Orlando City SC gebruikt de vijfde wissel. Yutaro Tsukada vervangt Facundo Daniel Torres Pérez.
79'
De thuisploeg wisselt Wilder Cartagena voor Felipe Martins.
79'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Orlando.
78'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Tori Penso aan de thuisploeg.
78'
Eerste gele kaart voor Emmanuel Boateng (New England Revolution) in Orlando.
77'
In Exploria Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Inworp op de eigen helft voor Orlando City SC.
76'
Doeltrap voor Orlando City SC in Exploria Stadium.
75'
Luis Muriel vervangt Ivan Angulo bij de thuisploeg.
74'
De voorzet kwam van Facundo Daniel Torres Pérez.
74'
Orlando City SC loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Duncan McGuire.
73'
New England Revolution krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tori Penso in Orlando.
72'
Trainer Caleb Porter (New England Revolution) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Ian Harkes door Alhassan Yusuf.
72'
De uitploeg vervangt Luca Daniel Langoni door Emmanuel Boateng.
72'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Exploria Stadium.
71'
71'
Dagur Dan Thorhallsson mist het doel en scoort niet voor Orlando City SC.
71'
Scheidsrechter Tori Penso geeft New England Revolution een doeltrap.
71'
De poging van Facundo Daniel Torres Pérez (Orlando City SC) mist doel in Exploria Stadium.
70'
Scheidsrechter Tori Penso geeft een inworp aan New England Revolution op de eigen helft in Exploria Stadium.
69'
Orlando City SC gebruikt de tweede wissel. Nicolas Lodeiro vervangt Martin Ojeda.
69'
Bij Orlando City SC komt Duncan McGuire er in. Hij vervangt Ramiro Enrique.
68'
Ramiro Enrique (Orlando City SC) krijgt geel van scheidsrechter Tori Penso in Exploria Stadium en moet oppassen.
68'
Scheidsrechter Tori Penso kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.