90+10'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Victor Rivas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Orlando.
90+9'
Forster Wekem Ajago (Nashville SC) staat buitenspel in Orlando, gezien door scheidsrechter Victor Rivas.
90+6'
Orlando City SC schiet tussen de palen, maar Duncan McGuire ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+5'
Vrije trap in Exploria Stadium. Op de helft van Nashville SC mag Orlando City SC een vrije trap nemen.
90+4'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Exploria Stadium.
90+3'
Inworp voor Nashville SC in de buurt van het vijandige doel in Exploria Stadium.
90+3'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Orlando.
90+3'
Doelpoging Orlando City SC! Het schot van Luis Muriel gaat niet tussen de palen.
90+2'
Inworp voor Orlando City SC op de helft van Nashville SC.
90+1'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft een inworp aan Orlando City SC op de eigen helft in Exploria Stadium.
90+1'
Nashville SC gebruikt de vierde wissel. Teal Bunbury vervangt Sam Surridge.
90+1'
Trainer B J Callaghan (Nashville SC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Shaquell Moore door Julian Gaines.
90'
Arbiter Victor Rivas kent een vrije trap toe aan Nashville SC op de eigen helft.
90'
Luis Muriel neemt de door scheidsrechter Victor Rivas gegeven hoekschop voor Orlando City SC in Orlando.
88'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft Nashville SC een doeltrap.
85'
De assist kwam van Duncan McGuire.
85'
Doelpunt! Facundo Daniel Torres Pérez breidt de voorsprong uit. Orlando City SC leidt met 3-0.
83'
Cesar Nahuel Araujo Vilches (Orlando City SC) krijgt geel van scheidsrechter Victor Rivas in Exploria Stadium en moet oppassen.
83'
In Orlando krijgt Nashville SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
De vijfde wissel van Orlando City SC. Luis Muriel komt erin voor Ivan Angulo in Exploria Stadium.
82'
De thuisploeg wisselt Rafael Santos voor Kyle Smith.
81'
Orlando City SC krijgt van scheidsrechter Victor Rivas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80'
Inworp voor Orlando City SC in Exploria Stadium op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft Orlando City SC een vrije trap op de eigen helft.
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Exploria Stadium.
74'
Orlando City SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Nicolas Lodeiro in Exploria Stadium.
72'
Scheidsrechter Victor Rivas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
Orlando City SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Rivas op de helft van Nashville SC.
72'
Inworp op de eigen helft voor Orlando City SC.
72'
Inworp Orlando City SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69'
Orlando City SC brengt Nicolas Lodeiro in de plaats van Martin Ojeda.
68'
Bij Orlando City SC komt Duncan McGuire er in. Hij vervangt Ramiro Enrique.
68'
Brian Anunga gaat in het boekje van de scheidsrechter.
67'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Orlando.
64'
Scheidsrechter Victor Rivas geeft een gele kaart aan Wilder Cartagena (Orlando City SC).
63'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Orlando City SC in Orlando.
63'
Pech voor Nashville SC. Forster Wekem Ajago treft de lat met zijn kopbal.
63'
Nashville SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Victor Rivas in Orlando.
61'
61'
Vanaf links mag Martin Ojeda een hoekschop nemen voor Orlando City SC in Exploria Stadium.