90+8'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft een gele kaart aan Luis Muriel (Orlando City SC).
90+8'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Orlando.
90+8'
Duncan McGuire kopt namens Orlando City SC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
90+7'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Orlando.
90+6'
Orlando City SC krijgt van scheidsrechter Marcos De Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft een inworp aan Charlotte FC op de eigen helft in Exploria Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft Orlando City SC een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
In Orlando krijgt Charlotte FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Doeltrap voor Charlotte FC in Exploria Stadium.
90+2'
Inworp voor Charlotte FC in de buurt van het vijandige doel in Exploria Stadium.
90+1'
Charlotte FC krijgt van scheidsrechter Marcos De Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Exploria Stadium.
89'
De voorzet kwam van Luis Muriel.
89'
Orlando City SC bouwt zijn voorsprong in Orlando uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Duncan McGuire.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Orlando.
87'
Vrije trap voor Charlotte FC op de helft van Orlando City SC.
86'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan Orlando City SC, te nemen op de helft van Charlotte FC.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Orlando City SC in Orlando.
84'
Trainer Dean Smith (Charlotte FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Brandt James Bronico door Karol Swiderski.
83'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan Charlotte FC op een gevaarlijke plek voor Orlando City SC.
83'
Cesar Nahuel Araujo Vilches (Orlando City SC) krijgt een eerste gele kaart.
82'
De vijfde wissel van Orlando City SC. Luca Petrasso komt erin voor Facundo Daniel Torres Pérez in Exploria Stadium.
82'
Orlando City SC heeft Ivan Angulo gewisseld. Luis Muriel neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Oscar Alexander Pareja Gomez.
82'
Arbiter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan Orlando City SC op de eigen helft.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Marcos De Oliveira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Orlando.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Orlando City SC mag een doeltrap nemen.
79'
Orlando City SC gebruikt de derde wissel. Kyle Smith vervangt Dagur Dan Thorhallsson.
76'
Inworp voor Charlotte FC op de helft van Orlando City SC.
75'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent Charlotte FC een inworp toe op de helft van Orlando City SC.
75'
Jere Uronen neemt de door scheidsrechter Marcos De Oliveira gegeven hoekschop voor Charlotte FC in Orlando.
74'
72'
Trainer Dean Smith (Charlotte FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Djibril Diani door Junior Urso.
72'
De uitploeg vervangt Kerwin Vargas door Idan Gorno.
72'
Charlotte FC brengt Iuri Tavares in de plaats van Patrick Agyemang.
72'
Wissel in Orlando: Liel Abada vervangt Pep Biel bij Charlotte FC.
71'
Doeltrap voor Orlando City SC in Exploria Stadium.
67'
Inworp voor Orlando City SC op de helft van Charlotte FC.
66'
Orlando City SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Nicolas Lodeiro in Exploria Stadium.
65'
Vanaf rechts mag Duncan McGuire een hoekschop nemen voor Orlando City SC in Exploria Stadium.
65'
Schot op doel van Facundo Daniel Torres Pérez. Maar zonder doelpunt voor Orlando City SC als gevolg.