90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Yankee Stadium.
90+3'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere toont Kevin O'Toole (New York City FC) de gele kaart.
90+2'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Inworp Philadelphia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Inworp voor New York City FC op de helft van Philadelphia.
90'
Philadelphia brengt Cavan Sullivan in de plaats van Daniel Gazdag.
90'
In Bronx krijgt Philadelphia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent New York City FC een inworp toe op de helft van Philadelphia.
85'
Doelpunt! Jesus Bueno breidt de voorsprong uit. Philadelphia leidt met 1-5.
85'
New York City FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere in Bronx.
83'
Arbiter Pierre-Luc Lauziere kent een vrije trap toe aan New York City FC op de eigen helft.
83'
Inworp voor New York City FC in Yankee Stadium op de eigen helft.
82'
Doeltrap voor Philadelphia in Yankee Stadium.
82'
Andres Perea mist het doel en scoort niet voor New York City FC in Yankee Stadium.
82'
Vergeefse doelpoging Jovan Mijatovic (New York City FC).
82'
New York City FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Santiago Rodriguez in Yankee Stadium.
81'
Philadelphia moet opletten als New York City FC van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
New York City FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere op de helft van Philadelphia.
80'
80'
Trainer Jim Curtin gebruikt zijn derde wissel. Thai Baribo wordt door Quinn Sullivan vervangen bij de uitploeg.
79'
Philadelphia gebruikt de tweede wissel. Jesus Bueno vervangt Alejandro Bedoya.
79'
In Yankee Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft Philadelphia een doeltrap.
77'
Pech voor New York City FC in Bronx. Het schot van Maxi Moralez belandt op de lat!
74'
Kai Wagner deed het voorbereidende werk.
74'
Jakob Glesnes (Philadelphia) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 1-4 in Yankee Stadium.
73'
Kai Wagner neemt de door scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere gegeven hoekschop voor Philadelphia in Bronx.
72'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft Philadelphia een vrije trap op de eigen helft.
72'
Philadelphia krijgt een schietkans via Samuel Adeniran, maar scoort niet.
72'
Jovan Mijatovic vervangt Strahinja Tanasijevic bij de thuisploeg.
71'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
New York City FC schiet tussen de palen, maar Monsef Bakrar ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Bronx.
70'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere kent een vrije trap toe aan Philadelphia, te nemen op de helft van New York City FC.
69'
68'
Inworp voor Philadelphia in Yankee Stadium op de eigen helft.
67'
Philadelphia krijgt van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67'
De eerste wissel van Philadelphia. Samuel Adeniran komt erin voor Mikael Uhre in Yankee Stadium.
67'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft een inworp aan New York City FC op de eigen helft in Yankee Stadium.
66'
Hoekschop voor New York City FC in Yankee Stadium. Santiago Rodriguez neemt deze vanaf rechts.
66'
Schot op doel van Monsef Bakrar. Maar zonder doelpunt voor New York City FC als gevolg.