De bal is over de achterlijn geweest. Saint Louis mag een doeltrap nemen.
90+6'
Vrije trap voor New England Revolution op de helft van Saint Louis.
90+3'
Inworp New England Revolution. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Scheidsrechter Tim Ford geeft New England Revolution een doeltrap.
90+3'
De poging van Rasmus Alm (Saint Louis) mist doel in Gillette Stadium.
90+1'
Scheidsrechter Tim Ford kent een vrije trap toe aan Saint Louis op een gevaarlijke plek voor New England Revolution.
90'
Scheidsrechter Tim Ford kent Saint Louis een inworp toe op de helft van New England Revolution.
90'
Scheidsrechter Tim Ford kent een vrije trap toe aan New England Revolution, te nemen op de helft van Saint Louis.
89'
Inworp voor New England Revolution ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Foxborough.
87'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Gillette Stadium.
87'
De uitploeg wisselt Simon Becher voor Jayden Reid.
86'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gillette Stadium.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor New England Revolution in Foxborough.
85'
New England Revolution brengt Bobby Wood in de plaats van Giacomo Vrioni.
85'
Bij New England Revolution komt Emmanuel Boateng er in. Hij vervangt Dylan Borrero.
84'
In Foxborough krijgt New England Revolution op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Scheidsrechter Tim Ford geeft New England Revolution een vrije trap op de eigen helft.
78'
Inworp voor Saint Louis in Gillette Stadium op de eigen helft.
77'
Arbiter Tim Ford kent een vrije trap toe aan New England Revolution op de eigen helft.
75'
New England Revolution krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tim Ford op de helft van Saint Louis.
75'
Scheidsrechter Tim Ford geeft een inworp aan Saint Louis op de eigen helft in Gillette Stadium.
74'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor New England Revolution in de buurt van het doel van Saint Louis.
73'
Doelpunt! Simon Becher maakt de gelijkmaker. 2-2!
72'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tim Ford een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Foxborough.
72'
Nacho Gil vervangt Luca Daniel Langoni bij de thuisploeg.
71'
71'
70'
Scheidsrechter Tim Ford geeft Saint Louis een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van New England Revolution.
70'
Scheidsrechter Tim Ford kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69'
Een doelpoging van Henry Kessler (Saint Louis) in Foxborough mist scherpte.
68'
Marcel Hartel neemt de door scheidsrechter Tim Ford gegeven hoekschop voor Saint Louis in Foxborough.
67'
New England Revolution moet opletten als Saint Louis van scheidsrechter Tim Ford een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66'
De tweede wissel van Saint Louis. Rasmus Alm komt erin voor Cedric Teuchert in Gillette Stadium.
65'
Scheidsrechter Tim Ford geeft Saint Louis een doeltrap.
64'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gillette Stadium.
63'
De scherpte ontbreekt bij Eduard Lowen (Saint Louis). Zijn poging mist doel.
62'
In Gillette Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.