90+4'
Inworp voor Chicago Fire ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nashville.
90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nashville.
90+3'
Een doelpoging van Chris Mueller (Chicago Fire) in Nashville mist scherpte.
90+2'
Nashville SC moet opletten als Chicago Fire van scheidsrechter Rubiel Vazquez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Joe Willis (Nashville SC) krijgt geel van scheidsrechter Rubiel Vazquez in Geodis Park en moet oppassen.
90+1'
In Nashville krijgt Nashville SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Inworp voor Chicago Fire in de buurt van het vijandige doel in Geodis Park.
89'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Chicago Fire in de buurt van het doel van Nashville SC.
88'
Nashville SC heeft Alex Muyl gewisseld. Josh Bauer neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach B J Callaghan.
88'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Inworp voor Chicago Fire in Geodis Park op de eigen helft.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Nashville SC mag een doeltrap nemen.
85'
Gele kaart. Patrick Yazbek (Nashville SC) gaat op de bon.
85'
Vrije trap voor Chicago Fire op de helft van Nashville SC.
85'
Gele kaart in Nashville: Forster Wekem Ajago (Nashville SC) gaat op de bon bij scheidsrechter Rubiel Vazquez.
84'
84'
Doelpoging Chicago Fire! Het schot van Allan Arigoni gaat niet tussen de palen in Nashville.
83'
Doeltrap voor Nashville SC in Geodis Park.
83'
Gaston Gimenez mist het doel en scoort niet voor Chicago Fire.
83'
Chicago Fire krijgt van scheidsrechter Rubiel Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft een inworp aan Nashville SC op de eigen helft in Geodis Park.
81'
81'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft Chicago Fire een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nashville SC.
79'
Bij Chicago Fire komt Robert Jonathan Dean Jr er in. Hij vervangt Wyatt Omsberg.
79'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
76'
Nashville SC gebruikt de vierde wissel. Sean Davis vervangt Brian Anunga.
76'
Hany Mukhtar (Nashville SC) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Forster Wekem Ajago.
75'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez legt de wedstrijd even stil om Hany Mukhtar (Nashville SC) aan een blessure te laten behandelen in Nashville.
75'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft Chicago Fire een doeltrap.
75'
Doelpoging Nashville SC! Het schot van Jonathan Perez gaat niet tussen de palen.
72'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Rubiel Vazquez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nashville.
70'
Arbiter Rubiel Vazquez kent een vrije trap toe aan Chicago Fire op de eigen helft.
69'
Trainer Frank Klopas (Chicago Fire) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Arnaud Souquet door Justin Reynolds.
69'
Wissel in Nashville: Chris Mueller vervangt Ariel Lassiter bij Chicago Fire.
68'
68'
Chicago Fire krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rubiel Vazquez in Nashville.
66'
Vanaf links mag Maren Haile-Selassie een hoekschop nemen voor Chicago Fire in Geodis Park.