90+3'
Minnesota United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukasz Szpala op de helft van Saint Louis.
90+2'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Lukasz Szpala aan de thuisploeg.
90'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Minnesota United FC een vrije trap op de eigen helft.
89'
Inworp voor Saint Louis op de helft van Minnesota United FC.
88'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Minnesota United FC een doeltrap.
88'
De poging van Klauss (Saint Louis) mist doel.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Minnesota United FC in Saint Paul.
87'
De uitploeg vervangt Simon Becher door Jake Max Gordwood-Reich.
86'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft Saint Louis een doeltrap.
86'
Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi kopt namens Minnesota United FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
86'
D.J. Taylor vervangt Bongokuhle Hlongwane bij de thuisploeg.
85'
Minnesota United FC heeft Joseph Rosales gewisseld. Anthony Markanich neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Eric Ramsay.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Minnesota United FC mag een doeltrap nemen.
83'
De assist kwam van Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi.
83'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Jeong Sang-bin. 4-1!
81'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
81'
Saint Louis mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Marcel Hartel in Allianz Field.
78'
Henry Kessler scoort in eigen doel en brengt zo de score op 3-1.
78'
Vanaf rechts mag Joseph Rosales een hoekschop nemen voor Minnesota United FC in Allianz Field.
77'
In Saint Paul krijgt Minnesota United FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Goal! Marcel Hartel scoort voor Saint Louis en maakt er 2-1 van.
74'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Rasmus Alm (Saint Louis) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
72'
Franco Fragapane deed het voorbereidende werk.
72'
Doelpunt! Jeong Sang-bin breidt de voorsprong uit. Minnesota United FC leidt met 2-0.
72'
Arbiter Lukasz Szpala kent een vrije trap toe aan Minnesota United FC op de eigen helft.
71'
Saint Louis gebruikt de tweede wissel. Rasmus Alm vervangt Akil Watts.
71'
Wissel in Saint Paul: Theyr Nokkvi Thorisson vervangt Cedric Teuchert bij Saint Louis.
71'
Doeltrap voor Minnesota United FC in Allianz Field.
71'
Simon Becher mist het doel en scoort niet voor Saint Louis.
70'
Saint Louis krijgt een schietkans via Klauss, maar scoort niet.
69'
De derde wissel van Minnesota United FC. Jeong Sang-bin komt erin voor Robin Lod in Allianz Field.
68'
Bij Minnesota United FC komt Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi er in. Hij vervangt Kelvin Yeboah.
68'
Trainer Eric Ramsay (Minnesota United FC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Joaquin Nicolas Pereyra door Franco Fragapane.
68'
Scheidsrechter Lukasz Szpala geeft een inworp aan Minnesota United FC op de eigen helft in Allianz Field.
67'
Inworp Minnesota United FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66'
In Allianz Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66'
Vrije trap in Allianz Field. Op de helft van Minnesota United FC mag Saint Louis een vrije trap nemen.
65'
Kelvin Yeboah (Minnesota United FC) krijgt geel van scheidsrechter Lukasz Szpala in Allianz Field en moet oppassen.
65'
Scheidsrechter Lukasz Szpala kent Saint Louis een inworp toe op de helft van Minnesota United FC.