90+10'
Minnesota United FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer in Saint Paul.
90+8'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Drew Fischer een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Saint Paul.
90+8'
Inworp voor Minnesota United FC in Allianz Field op de eigen helft.
90+4'
Bij FC Cincinnati komt Gerardo Valenzuela er in. Hij vervangt Luciano Acosta.
90+4'
Doeltrap voor Minnesota United FC in Allianz Field.
90+3'
FC Cincinnati krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer op de helft van Minnesota United FC.
90+3'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+1'
Vrije trap voor FC Cincinnati op de helft van Minnesota United FC.
89'
Minnesota United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer op de helft van FC Cincinnati.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Cincinnati in Saint Paul.
88'
Een doelpoging van Teemu Pukki (Minnesota United FC) mist scherpte.
86'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft een inworp aan FC Cincinnati op de eigen helft in Allianz Field.
86'
Minnesota United FC heeft Miguel Tapias gewisseld. Teemu Pukki neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Eric Ramsay.
85'
De vierde wissel van FC Cincinnati. Corey Baird komt erin voor Yuya Kubo in Allianz Field.
85'
Trainer Pat Noonan gebruikt zijn derde wissel. Luca Orellano wordt door Alvas Powell vervangen bij de uitploeg.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Cincinnati mag een doeltrap nemen.
85'
FC Cincinnati moet uitkijken als Minnesota United FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Allianz Field.
84'
In Allianz Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Inworp Minnesota United FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
83'
Jefferson Abel Diaz Beleno met de kopkans! Geen doelpunt voor Minnesota United FC in Allianz Field.
83'
Doeltrap voor FC Cincinnati in Allianz Field.
81'
Minnesota United FC brengt Franco Fragapane in de plaats van Robin Lod.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Saint Paul.
80'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft FC Cincinnati een vrije trap op de eigen helft.
80'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Allianz Field.
79'
Inworp op de eigen helft voor FC Cincinnati.
77'
Scheidsrechter Drew Fischer kent FC Cincinnati een inworp toe op de helft van Minnesota United FC.
76'
Inworp voor FC Cincinnati op de helft van Minnesota United FC.
75'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Saint Paul.
75'
Hoekschop voor FC Cincinnati in Allianz Field. Luciano Acosta neemt deze vanaf links.
74'
Trainer Pat Noonan gebruikt zijn tweede wissel. Roman Celentano wordt door Sergio Santos vervangen bij de uitploeg.
73'
Wissel in Saint Paul: Yamil Asad vervangt DeAndre Yedlin bij FC Cincinnati.
73'
Eerste gele kaart voor Pavel Bucha (FC Cincinnati) in Saint Paul.
72'
Arbiter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan FC Cincinnati op de eigen helft.
71'
70'
Scheidsrechter Drew Fischer kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft Minnesota United FC een doeltrap.
68'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft een gele kaart aan Ian Murphy (FC Cincinnati).
68'
Scheidsrechter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Minnesota United FC, te nemen op de helft van FC Cincinnati.