De bal gaat buiten. Doeltrap voor Austin FC in Los Angeles.
90'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Austin FC een doeltrap.
88'
Gele kaart in Los Angeles: CJ Fodrey (Austin FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Allen Chapman.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Banc of California Stadium.
87'
Vrije trap voor Austin FC op de helft van Los Angeles FC.
86'
Austin FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Allen Chapman in Los Angeles.
85'
Scheidsrechter Allen Chapman kent een vrije trap toe aan Austin FC, te nemen op de helft van Los Angeles FC.
85'
Timothy Tillmann (Los Angeles FC) krijgt geel.
82'
De vijfde wissel van Los Angeles FC. Kei Kamara komt erin voor Eduard Atuesta in Banc of California Stadium.
82'
Wissel in Los Angeles: Ethan Finlay vervangt Osman Bukari bij Austin FC.
82'
CJ Fodrey vervangt Daniel Pereira bij de uitploeg.
81'
Inworp voor Los Angeles FC in Banc of California Stadium op de eigen helft.
77'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Los Angeles.
76'
De thuisploeg wisselt Olivier Giroud voor Timothy Tillmann.
76'
Los Angeles FC brengt Omar Chagoya in de plaats van Sergi Palencia.
76'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Los Angeles FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Austin FC.
73'
Inworp voor Austin FC in de buurt van het vijandige doel in Banc of California Stadium.
73'
In Banc of California Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72'
Doeltrap voor Los Angeles FC in Banc of California Stadium.
71'
Scheidsrechter Allen Chapman kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
Austin FC heeft Jader Obrian gewisseld. Owen Wolff neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Josh Wolff.
70'
Austin FC moet opletten als Los Angeles FC van scheidsrechter Allen Chapman een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Austin FC een vrije trap op de eigen helft.
68'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Banc of California Stadium.
67'
Austin FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Allen Chapman op de helft van Los Angeles FC.
67'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Los Angeles.
66'
65'
Vrije trap in Banc of California Stadium. Op de helft van Austin FC mag Los Angeles FC een vrije trap nemen.
65'
Buitenspel Austin FC.
64'
64'
De scherpte ontbreekt bij David Emmanuel Martinez Morales (Los Angeles FC). Zijn poging mist doel.
63'
Inworp op de eigen helft voor Austin FC.
62'
Ryan Hollingshead met de assist.
62'
In Banc of California Stadium zorgt David Emmanuel Martinez Morales voor de 1-1 en de wedstrijd in Los Angeles ligt weer helemaal open.
61'
De uitploeg vervangt Diego Rubio door Gyasi Zardes.
60'
Trainer Josh Wolff (Austin FC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Mikkel Desler door Leo Vaisanen.
60'
59'
Bij Los Angeles FC komt David Emmanuel Martinez Morales er in. Hij vervangt Erik Duenas.
59'
Trainer Steven Cherundolo gebruikt zijn eerste wissel. Eddie Segura wordt door Ilie Sanchez vervangen bij de thuisploeg.