90+10'
Vrije trap voor Los Angeles FC op de helft van LA Galaxy.
90+9'
LA Galaxy krijgt van scheidsrechter Ted Unkel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+8'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ted Unkel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Carson.
90+6'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dignity Health Sports Park.
90+6'
Inworp voor Los Angeles FC in Dignity Health Sports Park op de eigen helft.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor LA Galaxy in Carson.
90+4'
De kopbal van Nathan Ordaz (Los Angeles FC) mist het doel van de tegenstander.
90+4'
Inworp Los Angeles FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Inworp voor LA Galaxy in Dignity Health Sports Park op de eigen helft.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Carson.
90+1'
In Carson krijgt Los Angeles FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Scheidsrechter Ted Unkel geeft LA Galaxy een doeltrap.
90'
Kans voor Los Angeles FC in Dignity Health Sports Park! De kopbal van Maxime Chanot mist het doel.
90'
Vrije trap in Dignity Health Sports Park. Op de helft van LA Galaxy mag Los Angeles FC een vrije trap nemen.
89'
Trainer Greg Vanney (LA Galaxy) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Edwin Cerrillo door Gaston Brugman.
89'
Edwin Cerrillo (LA Galaxy) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
89'
Los Angeles FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ted Unkel op de helft van LA Galaxy.
87'
Los Angeles FC gebruikt de vierde wissel. Nathan Ordaz vervangt Denis Bouanga.
87'
Eduard Atuesta vervangt Timothy Tillmann bij de uitploeg.
86'
Deze gele kaart heeft gevolgen: Riqui Puig doet niet mee met LA Galaxy in de volgende wedstrijd.
86'
De assist kwam van Marco Reus.
86'
Treffer in Dignity Health Sports Park! LA Galaxy scoort via Riqui Puig de 4-2 en loopt verder uit.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Los Angeles FC mag een doeltrap nemen.
82'
De thuisploeg wisselt Diego Fagundez voor Marky Delgado.
82'
Inworp LA Galaxy. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Lewis O'Brien krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
78'
Scheidsrechter Ted Unkel kent een vrije trap toe aan LA Galaxy, te nemen op de helft van Los Angeles FC.
78'
Trainer Greg Vanney gebruikt zijn eerste wissel. Dejan Joveljic wordt door Miguel Berry vervangen bij de thuisploeg.
77'
Scheidsrechter Ted Unkel geeft een inworp aan LA Galaxy op de eigen helft in Dignity Health Sports Park.
77'
Scheidsrechter Ted Unkel kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
72'
De tweede wissel van Los Angeles FC. Kei Kamara komt erin voor Ilie Sanchez in Dignity Health Sports Park.
72'
De uitploeg vervangt Olivier Giroud door Maxime Chanot.
71'
Aaron Long (Los Angeles FC) krijgt geel.
71'
67'
Riqui Puig deed het voorbereidende werk.
67'
Goal! De thuisploeg neemt een 3-2 voorsprong via Dejan Joveljic.
65'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dignity Health Sports Park.
65'
Vanaf rechts mag Diego Fagundez een hoekschop nemen voor LA Galaxy in Dignity Health Sports Park.