90+3'
LA Galaxy moet opletten als Atlanta United FC van scheidsrechter Rubiel Vazquez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
LA Galaxy in buitenspelpositie.
90+3'
LA Galaxy krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rubiel Vazquez in Carson.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Carson.
90'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent een vrije trap toe aan Atlanta United FC op een gevaarlijke plek voor LA Galaxy.
90'
Inworp voor Atlanta United FC in de buurt van het vijandige doel in Dignity Health Sports Park.
89'
Doeltrap voor Atlanta United FC in Dignity Health Sports Park.
88'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft LA Galaxy een vrije trap op de eigen helft.
87'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
86'
Mauricio Cuevas vervangt Miki Yamane bij de thuisploeg.
84'
Schot op doel van Marco Reus. Maar zonder doelpunt voor LA Galaxy als gevolg.
84'
Doelpunt in Carson! Marco Reus vergroot de voorsprong tot 2-0 voor LA Galaxy.
83'
LA Galaxy krijgt van scheidsrechter Rubiel Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Inworp voor LA Galaxy in Dignity Health Sports Park op de eigen helft.
82'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Carson.
81'
Bij Atlanta United FC komt Tyler Wolff er in. Hij vervangt Saba Lobzhanidze.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Rubiel Vazquez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Carson.
78'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft LA Galaxy een doeltrap.
77'
Buitenspelpositie LA Galaxy.
76'
Het voorbereidende werk werd verricht door Marco Reus.
76'
De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Riqui Puig. Het staat 1-0 in Dignity Health Sports Park.
75'
In Carson krijgt LA Galaxy op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
72'
De uitploeg vervangt Jamal Thiare door Daniel Rios.
72'
Trainer Rob Valentino (Atlanta United FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Xande Silva door Edwin Stiven Mosquera Palacios.
71'
Arbiter Rubiel Vazquez kent een vrije trap toe aan Atlanta United FC op de eigen helft.
71'
Riqui Puig (LA Galaxy) krijgt geel.
70'
Inworp voor LA Galaxy op de helft van Atlanta United FC.
69'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Carson.
68'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent LA Galaxy een inworp toe op de helft van Atlanta United FC.
68'
PEN
Joseph Paintsil (LA Galaxy) mist de door scheidsrechter Rubiel Vazquez gegeven strafschop.
65'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlanta United FC mag een doeltrap nemen.
65'
65'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft een gele kaart aan Ajani Fortune (Atlanta United FC).
62'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent een vrije trap toe aan Atlanta United FC, te nemen op de helft van LA Galaxy.