90+8'
De assist kwam van Lionel Messi.
90+8'
Inter Miami CF bouwt zijn voorsprong in Fort Lauderdale uit tot 3-1 dankzij een doelpunt van Luis Suarez.
90+7'
Inter Miami CF krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serhii Boiko op de helft van Philadelphia.
90+5'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Inter Miami CF Stadium.
90+5'
Deze gele kaart heeft gevolgen: Sergio Busquets doet niet mee met Inter Miami CF in de volgende wedstrijd.
90+4'
Arbiter Serhii Boiko kent een vrije trap toe aan Inter Miami CF op de eigen helft.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Fort Lauderdale.
90+2'
De vijfde wissel van coach Gerardo Martino (Inter Miami CF) is een noodgedwongen wijziging. Ian Fray vervangt de aangeslagen Noah Allen.
90+2'
Wissel in Fort Lauderdale: David Ruiz vervangt Federico Redondo Solari bij Inter Miami CF.
90'
Noah Allen blesseert zich bij Inter Miami CF, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Inter Miami CF Stadium.
90'
Noah Allen kan weer verder bij Inter Miami CF.
89'
Scheidsrechter Serhii Boiko legt de wedstrijd even stil om Noah Allen (Inter Miami CF) aan een blessure te laten behandelen in Fort Lauderdale.
88'
Philadelphia heeft Nathan Harriel gewisseld. Olivier Mbaizo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jim Curtin.
88'
Philadelphia gebruikt de vierde wissel. Jeremy Rafanello vervangt Quinn Sullivan.
88'
Inter Miami CF krijgt van scheidsrechter Serhii Boiko op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft een gele kaart aan Lionel Messi (Inter Miami CF).
87'
Vanaf rechts mag Lionel Messi een hoekschop nemen voor Inter Miami CF in Inter Miami CF Stadium.
84'
Philadelphia schiet tussen de palen, maar Jack Elliott ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Fort Lauderdale.
82'
De uitploeg wisselt Leon Maximilian Flach voor Danley Jean-Jacques.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter Miami CF in Fort Lauderdale.
81'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Diego Gomez plaats maken voor Benjamin Cremaschi.
80'
Trainer Gerardo Martino gebruikt zijn tweede wissel. Julian Gressel wordt door Yannick Bright vervangen bij de thuisploeg.
80'
Diego Gomez raakt geblesseerd bij Inter Miami CF en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
80'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent Philadelphia een inworp toe op de helft van Inter Miami CF.
79'
In Fort Lauderdale krijgt Inter Miami CF op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Inworp voor Inter Miami CF in Inter Miami CF Stadium op de eigen helft.
78'
Een speler van Inter Miami CF staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Serhii Boiko teruggefloten.
77'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft een inworp aan Inter Miami CF op de eigen helft in Inter Miami CF Stadium.
77'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Inter Miami CF een doeltrap.
76'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Philadelphia een vrije trap op de eigen helft.
75'
Geel voor Luis Suarez. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Inter Miami CF.
74'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Serhii Boiko een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Fort Lauderdale.
73'
Scheidsrechter Serhii Boiko fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Fort Lauderdale.
72'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft Inter Miami CF een vrije trap op de eigen helft.
72'
Doeltrap voor Inter Miami CF in Inter Miami CF Stadium.
72'
Quinn Sullivan (Philadelphia) krijgt geel.
71'
Buitenspel Inter Miami CF. Lionel Messi wordt teruggefloten.
69'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fort Lauderdale.