90+5'
Scheidsrechter Alexis Da Silva kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
Doeltrap voor Houston Dynamo in BBVA Compass Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft Vancouver Whitecaps FC een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft een gele kaart aan Amine Bassi (Houston Dynamo).
90+3'
Inworp voor Houston Dynamo in BBVA Compass Stadium op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft een inworp aan Houston Dynamo op de eigen helft in BBVA Compass Stadium.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Vancouver Whitecaps FC mag een doeltrap nemen.
90'
Hoekschop voor Houston Dynamo in BBVA Compass Stadium. Amine Bassi neemt deze vanaf links.
89'
Buitenspel van de thuisploeg.
88'
Vrije trap in BBVA Compass Stadium. Op de helft van Vancouver Whitecaps FC mag Houston Dynamo een vrije trap nemen.
87'
Inworp Houston Dynamo. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
De uitploeg vervangt Ryan Gauld door Tristan Blackmon.
86'
Doeltrap voor Vancouver Whitecaps FC in BBVA Compass Stadium.
86'
Amine Bassi neemt de door scheidsrechter Alexis Da Silva gegeven hoekschop voor Houston Dynamo in Houston.
84'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
84'
Vanaf links mag Amine Bassi een hoekschop nemen voor Houston Dynamo in BBVA Compass Stadium.
83'
Wissel in Houston: Sebastian Ferreira vervangt Ezequiel Ponce bij Houston Dynamo.
82'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft Houston Dynamo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vancouver Whitecaps FC.
81'
In BBVA Compass Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in BBVA Compass Stadium.
79'
Trainer Ben Olsen (Houston Dynamo) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Sebastian Kowalczyk door McKinze Gaines.
78'
Bij Houston Dynamo komt Daniel Steres er in. Hij vervangt Franco Escobar.
78'
Buitenspel Houston Dynamo.
77'
Houston Dynamo mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73'
Fafa Picault met de assist.
73'
In BBVA Compass Stadium zorgt Brian White voor de 1-1 en de wedstrijd in Houston ligt weer helemaal open.
72'
In Houston krijgt Vancouver Whitecaps FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Houston Dynamo in Houston.
71'
Poging met het hoofd van Edier Ocampo Vidal (Vancouver Whitecaps FC), maar hij mist het doel.
70'
Vancouver Whitecaps FC heeft Sam Adekugbe gewisseld. Edier Ocampo Vidal neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vanni Sartini.
70'
Trainer Ben Olsen (Houston Dynamo) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Adalberto Carrasquilla door Brooklyn Raines.
70'
Trainer Ben Olsen gebruikt zijn eerste wissel. Ibrahim Aliyu wordt door Latif Blessing vervangen bij de thuisploeg.
69'
68'
In BBVA Compass Stadium belandt een kopbal van Erik Sviatchenko (Houston Dynamo) tegen de lat!
68'
Houston Dynamo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexis Da Silva in Houston.
65'
Schot op doel van Ryan Gauld. Maar zonder doelpunt voor Vancouver Whitecaps FC als gevolg.
64'
Buitenspelpositie Vancouver Whitecaps FC.
63'
Arbiter Alexis Da Silva kent een vrije trap toe aan Houston Dynamo op de eigen helft.
63'
Hoekschop voor Vancouver Whitecaps FC in BBVA Compass Stadium. Sebastian Berhalter neemt deze vanaf links.
61'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in BBVA Compass Stadium.