90'
Vergeefse doelpoging Eddie Segura (Los Angeles FC).
90'
Los Angeles FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guido Gonzales Jr in Houston.
88'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft Los Angeles FC een doeltrap.
88'
Ezequiel Ponce (Houston Dynamo) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
87'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft een inworp aan Houston Dynamo op de eigen helft in BBVA Compass Stadium.
85'
Eerste gele kaart voor Franco Escobar (Houston Dynamo) in Houston.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Guido Gonzales Jr een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Houston.
84'
De verdediging van Los Angeles FC houdt de kopbal van Franco Escobar (Houston Dynamo) tegen in Houston.
84'
Houston Dynamo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guido Gonzales Jr in Houston.
83'
Hector Herrera neemt de door scheidsrechter Guido Gonzales Jr gegeven hoekschop voor Houston Dynamo in Houston.
82'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in BBVA Compass Stadium.
81'
Trainer Steven Cherundolo (Los Angeles FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Eduard Atuesta door Erik Duenas.
81'
Inworp voor Los Angeles FC in BBVA Compass Stadium op de eigen helft.
79'
Doeltrap voor Houston Dynamo in BBVA Compass Stadium.
79'
Poging met het hoofd van Olivier Giroud (Los Angeles FC), maar hij mist het doel.
79'
Hoekschop voor Los Angeles FC in BBVA Compass Stadium. Eduard Atuesta neemt deze vanaf rechts.
78'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr toont Micael (Houston Dynamo) de gele kaart.
78'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in BBVA Compass Stadium.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Los Angeles FC mag een doeltrap nemen.
77'
Franco Escobar mist het doel en scoort niet voor Houston Dynamo.
76'
Houston Dynamo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guido Gonzales Jr op de helft van Los Angeles FC.
76'
Inworp op de eigen helft voor Los Angeles FC.
74'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
Arbiter Guido Gonzales Jr kent een vrije trap toe aan Houston Dynamo op de eigen helft.
70'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent Los Angeles FC een inworp toe op de helft van Houston Dynamo.
69'
Los Angeles FC krijgt van scheidsrechter Guido Gonzales Jr op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68'
Houston Dynamo heeft Sebastian Kowalczyk gewisseld. Adalberto Carrasquilla neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ben Olsen.
67'
Wissel in Houston: Brad Smith vervangt Ibrahim Aliyu bij Houston Dynamo.
67'
Nathan Ordaz vervangt Kei Kamara bij de uitploeg.
67'
In BBVA Compass Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66'
Los Angeles FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Eduard Atuesta in BBVA Compass Stadium.
65'
Vanaf rechts mag Hector Herrera een hoekschop nemen voor Houston Dynamo in BBVA Compass Stadium.
64'
Houston Dynamo schiet tussen de palen, maar Ibrahim Aliyu ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Houston.
64'
61'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Houston.
61'
In Houston krijgt Los Angeles FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Houston Dynamo in Houston.
58'
Een doelpoging van Olivier Giroud (Los Angeles FC) mist scherpte.
57'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft Los Angeles FC een vrije trap op de eigen helft.