Michael Edwards (Colorado Rapids) staat momenteel niet op het veld, maar krijgt toch een gele kaart.
De kopbal van Alan Velasco belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor FC Dallas.
90+10'
Scheidsrechter Ricardo Montero geeft Colorado Rapids een doeltrap.
90+10'
Colorado Rapids moet opletten als FC Dallas van scheidsrechter Ricardo Montero een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+9'
Ruan gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+8'
Inworp FC Dallas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+8'
Scheidsrechter Ricardo Montero geeft Colorado Rapids een vrije trap op de eigen helft.
90+7'
Vergeefse doelpoging Cole Bassett (Colorado Rapids) in Toyota Stadium.
90+6'
Alan Velasco (FC Dallas) krijgt geel van scheidsrechter Ricardo Montero in Toyota Stadium en moet oppassen.
90+5'
Arbiter Ricardo Montero kent een vrije trap toe aan Colorado Rapids op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Ricardo Montero kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Djordje Mihailovic met de assist.
90+3'
Darren Yapi legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 2-3.
90+2'
FC Dallas krijgt van scheidsrechter Ricardo Montero op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Toyota Stadium.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Colorado Rapids.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Colorado Rapids in Frisco.
89'
Eerste gele kaart voor Darren Yapi (Colorado Rapids) in Frisco.
89'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Toyota Stadium.
89'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Toyota Stadium.
88'
Colorado Rapids mag een hoekschop nemen vanaf links via Djordje Mihailovic in Toyota Stadium.
87'
Inworp voor Colorado Rapids op de helft van FC Dallas.
87'
De vierde wissel van FC Dallas. Patrickson Delgado komt erin voor Sam Junqua in Toyota Stadium.
86'
Trainer Chris Armas gebruikt zijn vijfde wissel. Calvin Harris wordt door Jasper Loffelsend vervangen bij de uitploeg.
86'
Blessure voor Jackson Travis (Colorado Rapids). Sebastian Anderson komt voor hem het veld in.
85'
Jackson Travis (Colorado Rapids) raakt geblesseerd in Frisco. Scheidsrechter Ricardo Montero legt de wedstrijd even stil.
83'
Scheidsrechter Ricardo Montero geeft FC Dallas een vrije trap op de eigen helft.
82'
Arbiter Ricardo Montero kent een vrije trap toe aan FC Dallas op de eigen helft.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Dallas mag een doeltrap nemen.
80'
Wissel in Frisco: Alan Velasco vervangt Sebastian Lletget bij FC Dallas.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Frisco.
80'
De scherpte ontbreekt bij Petar Musa (FC Dallas). Zijn poging mist doel in Frisco.
79'
FC Dallas krijgt een schietkans via Jesus Ferreira, maar scoort niet in Toyota Stadium.
79'
Colorado Rapids krijgt van scheidsrechter Ricardo Montero op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Doelpunt! Rafael Navarro maakt de gelijkmaker. 2-2!
76'
PEN
Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) mist een strafschop.
74'
Schot op doel van Keegan Rosenberry. Maar zonder doelpunt voor Colorado Rapids als gevolg.
74'
Scheidsrechter Ricardo Montero kent Colorado Rapids een inworp toe op de helft van FC Dallas.