De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Cincinnati in Cincinnati.
90+8'
Marcelo Herrera mist het doel en scoort niet voor Columbus Crew SC in TQL Stadium.
90+8'
Columbus Crew SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joseph Dickerson op de helft van FC Cincinnati.
90+7'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft FC Cincinnati een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Vrije trap voor Columbus Crew SC op de helft van FC Cincinnati.
90+5'
Columbus Crew SC krijgt van scheidsrechter Joseph Dickerson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
London Aghedo vervangt Yuya Kubo bij de thuisploeg.
90+4'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Nicholas Gioacchini plaats maken voor Corey Baird.
90+4'
De thuisploeg wisselt Luciano Acosta voor Gerardo Valenzuela.
90+3'
Vrije trap in TQL Stadium. Op de helft van Columbus Crew SC mag FC Cincinnati een vrije trap nemen.
90+2'
Nicholas Gioacchini (FC Cincinnati) raakt geblesseerd in Cincinnati. Scheidsrechter Joseph Dickerson legt de wedstrijd even stil.
90+1'
De kopbal van Nicholas Gioacchini (FC Cincinnati) mist het doel van de tegenstander.
90+1'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft Columbus Crew SC een doeltrap.
90'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft FC Cincinnati een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Columbus Crew SC.
90'
Inworp voor Columbus Crew SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cincinnati.
88'
In TQL Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Obinna Nwobodo (FC Cincinnati) krijgt geel.
88'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft Columbus Crew SC een vrije trap op de eigen helft.
87'
In Cincinnati krijgt FC Cincinnati op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
De uitploeg vervangt Mohamed Farsi door Marcelo Herrera.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Cincinnati mag een doeltrap nemen.
86'
Vanaf rechts mag Diego Rossi een hoekschop nemen voor Columbus Crew SC in TQL Stadium.
85'
De verdediging van FC Cincinnati houdt de kopbal van Jacen Russell-Rowe (Columbus Crew SC) tegen in Cincinnati.
84'
Bij FC Cincinnati komt Yamil Asad er in. Hij vervangt Luca Orellano.
84'
83'
Doeltrap voor FC Cincinnati in TQL Stadium.
83'
Hoekschop voor Columbus Crew SC in TQL Stadium. Diego Rossi neemt deze vanaf links.
83'
Columbus Crew SC brengt Jacen Russell-Rowe in de plaats van Christian Ramirez.
82'
Columbus Crew SC gebruikt de tweede wissel. DeJuan Jones vervangt Maximilian Arfsten.
82'
Trainer Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Alexandru Matan door Malte Amundsen.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joseph Dickerson een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cincinnati.
78'
Gele kaart. Chidozie Awaziem (FC Cincinnati) gaat op de bon.
78'
Scheidsrechter Joseph Dickerson kent een vrije trap toe aan Columbus Crew SC, te nemen op de helft van FC Cincinnati.
77'
77'
Doelpoging FC Cincinnati! Het schot van Alvas Powell gaat niet tussen de palen.
76'
Inworp voor FC Cincinnati in TQL Stadium op de eigen helft.
75'
Sean Zawadzki schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door FC Cincinnati in TQL Stadium.
75'
Columbus Crew SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Diego Rossi in TQL Stadium.
73'
Arbiter Joseph Dickerson kent een vrije trap toe aan Columbus Crew SC op de eigen helft.