Inworp voor DC United in Audi Field op de eigen helft.
90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor New York City FC in Washington D.C..
90+6'
Scheidsrechter Ramy Touchan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Washington D.C..
90+5'
DC United krijgt van scheidsrechter Ramy Touchan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. DC United mag een doeltrap nemen.
90+4'
In Audi Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Washington D.C..
90+2'
Jacob Murrell (DC United) ziet zijn kopbal niet in het doel van New York City FC belanden.
90+2'
Vanaf links mag Pedro Santos een hoekschop nemen voor DC United in Audi Field.
90'
Scheidsrechter Ramy Touchan geeft New York City FC een vrije trap op de eigen helft.
88'
DC United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ramy Touchan op de helft van New York City FC.
88'
Inworp voor DC United op de helft van New York City FC.
85'
Andres Perea vervangt Hannes Wolf bij de uitploeg.
85'
Inworp op de eigen helft voor New York City FC.
84'
Hoekschop voor DC United in Audi Field. Pedro Santos neemt deze vanaf rechts.
84'
De vijfde wissel van DC United. Jacob Murrell komt erin voor Gabriel Cordeiro Pirani in Audi Field.
84'
De thuisploeg wisselt Boris Enow Takang voor Russell Canouse.
83'
Scheidsrechter Ramy Touchan kent DC United een inworp toe op de helft van New York City FC.
82'
Santiago Rodriguez neemt de door scheidsrechter Ramy Touchan gegeven hoekschop voor New York City FC in Washington D.C..
82'
De uitploeg incasseert geel op naam van Thiago Martins.
80'
New York City FC brengt Axel Agustin Ojeda in de plaats van Maxi Moralez.
80'
New York City FC krijgt van scheidsrechter Ramy Touchan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80'
Gele kaart. Dominique Badji (DC United) gaat op de bon.
77'
77'
Poging met het hoofd van Dominique Badji. Maar geen doelpunt voor DC United.
76'
Scheidsrechter Ramy Touchan geeft DC United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van New York City FC.
76'
De thuisploeg vervangt Martin Rodriguez door Matti Peltola.
76'
Dominique Badji vervangt Jared Stroud bij de thuisploeg.
75'
In Washington D.C. krijgt DC United op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Inworp op de eigen helft voor DC United.
75'
In Audi Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Vergeefse doelpoging Theodore Ku-DiPietro (DC United) in Audi Field.
73'
New York City FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ramy Touchan op de helft van DC United.
71'
Doeltrap voor New York City FC in Audi Field.
71'
69'
Maxi Moralez (New York City FC) krijgt een eerste gele kaart.
68'
Vrije trap voor DC United op de helft van New York City FC.
67'
Doelpunt vanaf elf meter in Washington D.C.! Christian Benteke maakt de gelijkmaker. Stand is 1-1.
63'
Scheidsrechter Ramy Touchan kent New York City FC een inworp toe op de helft van DC United.