90+5'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Audi Field.
90+5'
DC United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo in Washington D.C..
90+4'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft een inworp aan Charlotte FC op de eigen helft in Audi Field.
90+3'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft DC United een doeltrap.
90+2'
De voorzet kwam van Karol Swiderski.
90+2'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Liel Abada. 0-3!
90+1'
Doeltrap voor Charlotte FC in Audi Field.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. DC United mag een doeltrap nemen.
90'
Een doelpoging van Jamie Paterson (Charlotte FC) in Washington D.C. mist scherpte.
88'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
87'
Charlotte FC krijgt een schietkans via Brandt James Bronico, maar scoort niet in Audi Field.
84'
Jamie Paterson vervangt Kerwin Vargas bij de uitploeg.
83'
De uitploeg wisselt Patrick Agyemang voor Karol Swiderski.
82'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Charlotte FC in de buurt van het doel van DC United.
82'
Inworp Charlotte FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jair Antonio Marrufo aan de thuisploeg.
79'
Kristijan Kahlina (Charlotte FC) krijgt geel van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo in Audi Field en moet oppassen.
79'
Matti Peltola vervangt Christopher McVey bij de thuisploeg.
78'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Washington D.C..
76'
Charlotte FC gebruikt de tweede wissel. Jere Uronen vervangt Tim Ream.
76'
De uitploeg wisselt Junior Urso voor Djibril Diani.
76'
Trainer Dean Smith (Charlotte FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Pep Biel door Liel Abada.
75'
Het voorbereidende werk werd verricht door Brandt James Bronico.
75'
Doelpunt in Washington D.C.! Patrick Agyemang vergroot de voorsprong tot 0-2 voor Charlotte FC.
73'
Charlotte FC krijgt van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Charlotte FC in Washington D.C..
71'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
69'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft DC United een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Charlotte FC.
67'
Wissel in Washington D.C.: Dominique Badji vervangt Jared Stroud bij DC United.
67'
Bij DC United komt Boris Enow Takang er in. Hij vervangt Martin Rodriguez.
66'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Washington D.C..
65'
Een speler van DC United staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Jair Antonio Marrufo teruggefloten.
63'
Charlotte FC moet opletten als DC United van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63'
DC United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo op de helft van Charlotte FC.