Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Columbus.
Scheidsrechter Rosendo Mendoza geeft Columbus Crew SC een doeltrap.
90+1'
Léo Chú (Seattle Sounders) schiet de bal op de lat.
90'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza geeft Columbus Crew SC een vrije trap op de eigen helft.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Rosendo Mendoza een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Columbus.
89'
Columbus Crew SC schiet tussen de palen, maar Diego Rossi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
87'
In Columbus krijgt Seattle Sounders op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Inworp voor Seattle Sounders in Lower.com Field op de eigen helft.
83'
Alex Roldan schiet op doel maar scoort niet voor Seattle Sounders.
83'
Albert Rusnak neemt de door scheidsrechter Rosendo Mendoza gegeven hoekschop voor Seattle Sounders in Columbus.
81'
Bij Seattle Sounders komt Léo Chú er in. Hij vervangt Paul Rothrock.
80'
In Columbus krijgt Columbus Crew SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Columbus.
77'
Seattle Sounders brengt Jon Bell in de plaats van Reed Baker-Whiting.
77'
Seattle Sounders brengt Danny Leyva in de plaats van Joshua Atencio.
77'
Nathan vervangt Yeimar Gomez Andrade bij de uitploeg.
77'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
75'
De thuisploeg vervangt Maximilian Arfsten door Yaw Yeboah.
75'
Bij Columbus Crew SC komt Derrick Jones er in. Hij vervangt Alexandru Matan.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Columbus Crew SC in Columbus.
74'
Doelpoging Seattle Sounders! Het schot van Joshua Atencio gaat niet tussen de palen in Columbus.
74'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Seattle Sounders mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Albert Rusnak in Lower.com Field.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Columbus Crew SC mag een doeltrap nemen.
73'
Een doelpoging van Paul Rothrock (Seattle Sounders) mist scherpte.
72'
70'
De voorzet kwam van Jordan Morris.
70'
Door een doelpunt van Albert Rusnak loopt de uitploeg verder uit op de tegenstander. Het is 0-4 in Columbus.
69'
Inworp op de eigen helft voor Columbus Crew SC.
69'
Inworp voor Seattle Sounders ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Columbus.
67'
Joshua Atencio deed het voorbereidende werk.
67'
Seattle Sounders bouwt zijn voorsprong in Columbus uit tot 0-3 dankzij een doelpunt van Albert Rusnak.
65'
Trainer Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Dylan Chambost door Christian Ramirez.
65'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Rosendo Mendoza.
63'
In Lower.com Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
62'
Scheidsrechter Rosendo Mendoza kent Seattle Sounders een inworp toe op de helft van Columbus Crew SC.
60'
Het voorbereidende werk werd verricht door Paul Rothrock.
60'
Doelpunt! Jordan Morris breidt de voorsprong uit. Seattle Sounders leidt met 0-2.
58'
Arbiter Rosendo Mendoza kent een vrije trap toe aan Columbus Crew SC op de eigen helft.