90+11'
Rood! Julian Fernandez (New York City FC) moet het veld van Lower.com Field verlaten.
90+11'
Treffer in Lower.com Field! Columbus Crew SC scoort via Jacen Russell-Rowe de 4-2 en loopt verder uit.
90+7'
Scheidsrechter Ted Unkel geeft Columbus Crew SC een doeltrap.
90+7'
Scheidsrechter Ted Unkel kent een vrije trap toe aan New York City FC, te nemen op de helft van Columbus Crew SC.
90+6'
De thuisploeg vervangt Juan Camilo Hernandez door Dylan Chambost.
90+4'
Het voorbereidende werk werd verricht door Alexandru Matan.
90+4'
Columbus Crew SC neemt een 3-2 voorsprong dankzij DeJuan Jones.
90+3'
In Lower.com Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Columbus Crew SC.
90+2'
Arbiter Ted Unkel kent een vrije trap toe aan Columbus Crew SC op de eigen helft.
90+1'
Inworp New York City FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Inworp voor Columbus Crew SC op de helft van New York City FC.
90+1'
Wissel in Columbus: Jacen Russell-Rowe vervangt Sean Zawadzki bij Columbus Crew SC.
90'
Bij Columbus Crew SC komt DeJuan Jones er in. Hij vervangt Mohamed Farsi.
90'
De thuisploeg vervangt Maximilian Arfsten door Yaw Yeboah.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ted Unkel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Columbus.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Lower.com Field.
88'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Columbus.
87'
Birk Risa (New York City FC) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Columbus.
86'
Julian Fernandez met de assist.
86'
Doelpuntenmaker Monsef Bakrar brengt de score weer in evenwicht in Columbus en helpt New York City FC terug in de wedstrijd. 2-2!
86'
Vanaf rechts mag Diego Rossi een hoekschop nemen voor Columbus Crew SC in Lower.com Field.
85'
Scheidsrechter Ted Unkel geeft een gele kaart aan Santiago Rodriguez (New York City FC).
84'
Birk Risa van New York City FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
82'
Columbus Crew SC krijgt van scheidsrechter Ted Unkel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Scheidsrechter Ted Unkel kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
New York City FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ted Unkel op de helft van Columbus Crew SC.
79'
In Columbus krijgt Columbus Crew SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Vrije trap voor New York City FC op de helft van Columbus Crew SC.
78'
77'
Scheidsrechter Ted Unkel geeft een inworp aan Columbus Crew SC op de eigen helft in Lower.com Field.
76'
Doeltrap voor Columbus Crew SC in Lower.com Field.
76'
Doelpoging New York City FC! Het schot van Santiago Rodriguez gaat niet tussen de palen in Columbus.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Columbus Crew SC in Columbus.
74'
Santiago Rodriguez mist het doel en scoort niet voor New York City FC in Lower.com Field.
73'
New York City FC gebruikt de zesde wissel. Julian Fernandez vervangt Hannes Wolf.
73'
73'
De scherpte ontbreekt bij Santiago Rodriguez (New York City FC). Zijn poging mist doel in Columbus.
72'
72'
Scheidsrechter Ted Unkel geeft Columbus Crew SC een vrije trap op de eigen helft.